Colijn & Partners

Partners in verzekeren en preventie

Page top visual

Op het gebied van duurzame inzetbaarheid speelt de zorgverzekering een steeds grotere rol, voor zowel de werkgever als de werknemer. Via ZorgpleinNoord kunnen aangesloten organisaties deelnemen aan de mantels voor collectieve zorgverzekeringen van Zilveren Kruis en Menzis. Met deze aantrekkelijke collectieve pakketten biedt u uw medewerkers de mogelijkheid om zich voordelig en uitgebreid te verzekeren.

Daarnaast bieden collectieve zorgverzekeringen de werkgever voordelen op het gebied van duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers. En met onze tools op het gebied van preventie en vitaliteit helpen wij daar optimaal gebruik van te maken.

Medewerkers.info

Medewerkers.info is het online platform waarop medewerkers alle informatie kunnen vinden over collectieve regelingen via hun werkgever. Alle verzekeraars waarmee uw organisatie afspraken heeft, staan overzichtelijk bij elkaar met informatie over kortingen, eventuele extra vergoedingen in het collectief en uitgebreide dekkingsoverzichten.

Zorgvergelijker

Met de zorgvergelijker op het medewerkersportal vergelijken medewerkers eenvoudig alle collectieve zorgverzekeringen van uw organisatie onderling op prijs en voorwaarden. Dit is een waardevol instrument om tot een overwogen keuze te komen. Vervolgens kan men eenvoudig via het portal naar de site van de verzekeraar waar men de collectieve verzekering kan afsluiten.

Preventiemodule

Zelfregie is belangrijk binnen duurzame inzetbaarheid. P&O-afdelingen krijgen veel vragen van medewerkers over wat ze zelf kunnen doen om hun inzetbaarheid te vergroten en welk budget hiervoor is.

Zorgverzekeraars hebben in hun pakketten vaak vergoedingen beschikbaar voor programma’s op het gebied van gezondheid en duurzame inzetbaarheid. Met de preventiemodule maakt u snel en eenvoudig inzichtelijk wat de mogelijkheden zijn bij de verzekeraars waar uw medewerkers verzekerd zijn.

Helpdesk

Uw medewerkers kunnen gebruikmaken van onze helpdesk via telefoon, mail en messenger. Zo kunt u als werkgever alles met betrekking tot collectiviteiten uit handen geven.

Meer informatie

Wilt u meer weten of een afspraak maken? Neem dan contact op met Louis Nobelen via
06 46 20 43 45 of stuur een mail naarl.nobelen@colijn.info.

Zorgmantels ZorgpleinNoord

Ontdek de voordelen van deze collectieve zorgverzekeringen

Meer informatie

Contactgegevens

Colijn & Partners
Burg. A. Colijnweg 2 1182 AL Amstelveen