Partners

Collectiviteitskortingen voor aangesloten organisaties

Page top visual

ZorgpleinNoord biedt aangesloten organisaties aantrekkelijke, collectieve kortingen. We werken met verschillende partners samen die een mooie korting geven op hun diensten.

ZorgpleinNoord biedt aangesloten organisaties aantrekkelijke collectieve kortingen.

Arbeidskundige dienstverlening

Vitaal Verder

Vitaal Verder

Vitaal Verder bestaat uit geregistreerde en gecertificeerde arbeidsdeskundigen, die uitgebreide kennis hebben opgedaan in o.a. de gezondheidszorg, maar ook bij UWV.

Lees meer

Communicatie

Cordeo

Cordeo

Aan alle leden van ZorgpleinNoord, biedt Cordeo BrandSpot aan met speciale voorwaarden en ledenkorting, zodat zorg- en welzijnsinstellingen kunnen profiteren van de vele voordelen van Brandspot. Met BrandSpot krijgt je grip op communicatieprocessen.

Lees meer

Inzetbaarheid

Bewegen Werkt

Bewegen Werkt

Bewegen Werkt staat voor gezonde mensen en organisaties. Met oog en aandacht voor vitaliteit, participatie en stoppen met roken zorgen wij er samen met jou voor dat Nederland gezonder wordt!

Lees meer

Onderzoek

ZorgfocuZ

ZorgfocuZ

ZorgfocuZ is een strategisch adviserend onderzoeksbureau in de zorg- en welzijnssector en het sociaal domein. De Vakgroep Sociologie van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) nam hier het initiatief voor. ZorgfocuZ biedt inzicht in prestaties en ervaringen en adviseert organisaties om effectiviteit en kwaliteit te verbeteren. Met wetenschappelijk onderbouwde, praktijkgerichte onderzoeken maakt dit bureau knelpunten en kansen zichtbaar en vertaalt deze naar adviezen met concrete en toepasbare oplossingen.

Lees meer

Privacy management

Frijlande - Instituut voor Privacy Management

Frijlande - Instituut voor Privacy Management

ZorgpleinNoord werkt op het gebied van privacy management opleidingen, trainingen en workshops samen met Frijlande, Instituut voor Privacy Management.

Lees meer

Secundaire arbeidsvoorwaarden

FiscFree

FiscFree

Aantrekkelijke werkgevers in de zorg bieden hun medewerkers een flexibel pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden aan. FiscFree® noemt dat leuke extra’s. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een fiets, fitnessabonnement of een computer/tablet. De mogelijkheden zijn verrassend! Voor medewerkers zijn deze leuke extra’s nog eens extra leuk! Waarom? Omdat zij deze kunnen kopen met belastingvoordeel!

Lees meer

Verzekering

Colijn & Partners

Colijn & Partners

Op het gebied van duurzame inzetbaarheid speelt de zorgverzekering een steeds grotere rol, voor zowel de werkgever als de werknemer. Via ZorgpleinNoord kunnen aangesloten organisaties deelnemen aan de mantels voor collectieve zorgverzekeringen van Zilveren Kruis en Menzis. Met deze aantrekkelijke collectieve pakketten biedt u uw medewerkers de mogelijkheid om zich voordelig en uitgebreid te verzekeren.

Lees meer

Wetgeving en recht

Hanze advocaat

Hanze advocaat

Via de ZPN Juridische Helpdesk stelt u kosteloos alle vragen rondom arbeidsrecht en ontslag. U kunt vragen stellen over het nieuwe ontslagrecht, het opstellen van een arbeidsovereenkomst, maar ook over wijzigingen van arbeidsvoorwaarden, concurrentie en/of relatiebeding en natuurlijk over problemen bij ziekte & re-integratie. Ook bij beëindiging van een overeenkomst kunt u zaken tegenkomen waar u zelf niet mee uit de voeten kunt. Dan hebt u behoefte aan gedegen advies over uw rechtspositie. De juridische adviseurs van de helpdesk helpen u graag.

Lees meer
AON

AON

Analyse, advisering en uitvoerende dienstverlening in de complexe en veranderende wereld van duurzame inzetbaarheid, sociale zekerheid en arbeidsongeschiktheid

Lees meer