Voorwaarden voor deelname

Week van Zorg en Welzijn 2019

Page top visual

Algemeen

De Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van maandag 11 t/m zaterdag 16 maart 2019.

ZorgpleinNoord adviseert, indien gewenst, aangesloten organisaties bij hun activiteiten tijdens de Week van Zorg en Welzijn. ZorgpleinNoord behoudt zich het recht voor om haar niet aangesloten organisaties te weren van de website en overige publiciteit.

Kosten

Deelname is voor aangesloten organisaties gratis. Georganiseerde activiteiten zijn in principe gratis voor bezoekers.

Publiciteit

Werkgevers zijn verantwoordelijk voor het genereren van publiciteit over hun eigen activiteit(en). ZorgpleinNoord stelt hiervoor beeldmateriaal zoals het hartlogo beschikbaar in de vorm van downloads op de website. Het beeldmateriaal is rechtenvrij te gebruiken.Ondanks de inspanningen die ZorgpleinNoord verricht voor de publiciteit over de Week van Zorg en Welzijn, kan ZorgpleinNoord geen garanties geven over de resultaten van de week. Bijvoorbeeld over het aantal bezoekers van een activiteit.


Aanmelden en beheer

  • Werkgevers zijn zelf verantwoordelijk voor juiste vermelding op de website van ZorgpleinNoord en andere uitingen door eigen beheer van gegevens.
  • Werkgevers kunnen de gegevens ten alle tijden aanpassen of verwijderen.
  • Een medewerker van de deelnemende organisatie maakt eerst een persoonlijk account aan. De medewerker koppelt zijn persoonlijke account met de gegevens van de organisatie waar hij/zij werkt.
  • De medewerker voert de voorgenomen activiteiten in en koppelt deze aan de betreffende locatie in het systeem.
  • Beheer van de gegevens is mogelijk door meerdere medewerkers van een organisatie met elk hun eigen persoonlijke account.
  • Bij vertrek van een medewerker dient hij/zij zelf zijn/haar persoonlijke account los te koppelen van de organisatiegegevens. Indien gewenst kan een werkgever ZorgpleinNoord verzoeken de koppeling tussen organisatie en oudmedewerker op te heffen.

Aanmelden voor nieuwsbrieven over de Week van Zorg & Welzijn 2019

Door activiteiten aan te melden voor de Week van Zorg & Welzijn 2019, gaat de medewerker ermee akkoord dat ZorgpleinNoord hem/haar nieuwsbrieven stuurt over de Week van Zorg & Welzijn 2019.