Sterk in je Werk Week

18 t/m 22 november

Page top visual

Om zorgmedewerkers te behouden is het belangrijk dat zij gezien worden, plezier hebben in hun werk en regie kunnen nemen over hun loopbaan. Daarom organiseert ZorgpleinNoord van 18 t/m 22 november de Sterk in je Werk Week. Een week vol activiteiten speciaal voor zorgmedewerkers die hun werk goed, gezond en met plezier willen blijven doen. De Sterk in je Werk Week wordt landelijk ingezet. Zo maken we samen het verschil!

Programma

ZorgpleinNoord heeft voor de Sterk in je Werk Week een mooi programma samengesteld, waar medewerkers van jouw organisatie aan mee kunnen doen. 

  • Dinsdag 19 november: Workshop ToekomstFit
  • Woensdag 20 november: Workshop vitaliteit en werkplezier voor werknemers in zorg en welzijn (binnenkort meer informatie)
  • Donderdag 21 november: De Gezond & Zeker regiodag voor ergocoaches veiligheidscoaches leidinggevenden en P&O/ARBO- professionals.

Goed werkgeverschap

Met behulp van de 'Sterk in je Werk Week' ondersteunt ZorgpleinNoord zorg- en welzijnsorganisaties bij de acties uit het regionaal Actieplan Aanpak tekorten: 'het bieden van een 'aantrekkelijk werkomgeving en werkklimaat. Oftewel: goed werkgeverschap.

De uitstroom van medewerkers naar andere sectoren is de afgelopen jaren flink gestegen. Door te investeren in een aantrekkelijke werkomgeving en werkklimaat kan de uitstroom worden beperkt. Daarmee wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan de oplossing van de tekorten.

Meedoen!

Jouw medewerkers kunnen zich al voor een paar onderdelen aanmelden. Zie programma.