Sterk in je Werk Week

18 t/m 22 november

Page top visual

Om zorgmedewerkers te behouden is het belangrijk dat zij gezien worden, plezier hebben in hun werk en regie kunnen nemen over hun loopbaan. Daarom organiseert ZorgpleinNoord van 18 t/m 22 november de Sterk in je Werk Week. Een week vol activiteiten speciaal voor zorgmedewerkers die hun werk goed, gezond en met plezier willen blijven doen. De Sterk in je Werk Week wordt landelijk ingezet. Zo maken we samen het verschil!

Programma

ZorgpleinNoord heeft voor de Sterk in je Werk Week een mooi programma samengesteld, waar medewerkers van jouw organisatie aan mee kunnen doen. 

Goed werkgeverschap

Met behulp van de 'Sterk in je Werk Week' ondersteunt ZorgpleinNoord zorg- en welzijnsorganisaties bij de acties uit het regionaal Actieplan Aanpak tekorten: 'het bieden van een 'aantrekkelijk werkomgeving en werkklimaat. Oftewel: goed werkgeverschap.

De uitstroom van medewerkers naar andere sectoren is de afgelopen jaren flink gestegen. Door te investeren in een aantrekkelijke werkomgeving en werkklimaat kan de uitstroom worden beperkt. Daarmee wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan de oplossing van de tekorten.

Meedoen!

Jouw medewerkers kunnen zich al voor een paar onderdelen aanmelden. Zie programma.