Sterk in je werk

Sterk in je werk, zorg voor jezelf

Page top visual

Het project ‘Sterk in je werk, zorg voor jezelf’ helpt medewerkers in zorg en welzijn bij hun loopbaanvragen én is er voor mensen die geïnteresseerd zijn om in de sector aan de slag te gaan.

Sterk in je werk, zorg voor jezelf

De komende jaren zijn meer dan honderdduizend extra medewerkers nodig. Ook wisselen jaarlijks bijna tweehonderdduizend mensen in de sector van baan. Het in een vroeg stadium begeleiden van deze medewerkers bij hun loopbaankeuzes, helpt bij het behoud van mensen voor deze sector. Sterk in je werk, zorg voor jezelf werkt ook preventief, omdat de veranderende zorg vraagt om andere competenties van medewerkers.

Een persoonlijke aanpak
CNV Zorg & Welzijn en de regionale werkgeversorganisaties zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de uitvoering van het project. Deelnemers in Groningen, Friesland en Drenthe worden na aanmelding bij Sterk in je werk begeleid door loopbaanadviseurs van ZorgpleinNoord. Wij werken met een persoonlijke aanpak die de kennis en mogelijkheden van deelnemers op de arbeidsmarkt vergroot. Daarnaast draagt het project bij aan het imago van onze sector.

Het is belangrijk dat organisaties hun deuren openzetten voor kandidaten van Sterk in je werk. Bijvoorbeeld voor een meeloopdag of een kennismaking. Daar help je niet alleen de kandidaten mee, maar het draagt ook bij aan het imago van jouw organisatie.


Wil je weten hoeveel Sterk in je Werk-trajecten we in 2018 hebben afgerond? Bekijk dan ons jaarverslag over 2018.

f212df1f-f6e0-57a1-a041-ad48366f27dc

Vragen?

Vragen over hoe jij kunt bijdragen aan deze campagne? Of wil je meer informatie?

Karen Huitsing

Karen Huitsing

Teamleider Loopbaan & advies / Coördinator Mobiliteitscentrum

050-5757470 k.huitsing@zorgpleinnoord.nl LinkedIn