Publiciteit en promotie

Ontdekdezorg week

Page top visual

Van 16 tot en met 21 maart is het Ontdekdezorg week. Deze week stond voorheen bekend als Week van Zorg en Welzijn. Met deze naamswijziging en bijbehorende visuele verandering sluiten we aan bij de succesvolle landelijke campagne Ik Zorg en www.ontdekdezorg.nl.

Het nieuwe logo

Gebruik voor je eigen publiciteit het logo van Ontdekdezorg week. Je kunt het hieronder downloaden.

Planning regionale media

ZorgpleinNoord zorgt ook dit jaar voor publiciteit in Groningen, Friesland en Drenthe. We adverteren in regionale dag- en weekbladen, op radio en televisie en zetten onze website en social media volop in om Ontdekdezorg week in Noord-Nederland onder de aandacht te brengen. Naast de regionale aandacht profiteer je uiteraard ook van de landelijke publiciteit. Van 9 tot en met 17 maart is er op CS Utrecht een pop-up store over werken in zorg en welzijn waar ook Noord-Nederland vertegenwoordigd wordt. De planning in de noordelijke media ziet er als volgt uit:

Vanaf begin januari Campagnes op social media: Twitter, LinkedIn, Facebook en Instagram
Vanaf begin februari Livegang publieke website week.zorgpleinnoord.nl
13 februari t/m 14 maart Advertentie op schermen Rederij Doeksen; terminal en boten van Terschelling en Vlieland en v.v.
25 februari t/m 11 maart Advertenties in NDC weekbladen
28 februari t/m 21 maart (ochtenden) 3 verschillende radiospots op Omroep Friesland, RTV Noord en RTV Drenthe
29 februari, 7 en 14 maart Advertenties in NDC dagbladen
1 t/m 20 maart 3 verschillende tv-commercials op Omroep Friesland, RTV Noord en RTV Drenthe
7 maart Uitgave van de special Ambitie in NDC dagbladen

Bestellen promotiemateriaal

Op dit moment is er nog geen promotiemateriaal beschikbaar. Houd de nieuwsbrieven over Ontdekdezorg week in de gaten, daarin lees je wanneer materiaal beschikbaar is en hoe je dit kunt bestellen. Ontvang je de nieuwsbrieven nog niet? Stuur dan een verzoekje naar info@zorgpleinnoord.nl en je mailadres wordt toegevoegd aan de verzendlijst.