Publiciteit en promotie

Ontdekdezorg week

Page top visual

Van 16 tot en met 21 maart is het Ontdekdezorg week. Deze week stond voorheen bekend als Week van Zorg en Welzijn. Met deze naamswijziging en bijbehorende visuele verandering sluiten we aan bij de succesvolle landelijke campagne Ik Zorg en www.ontdekdezorg.nl.

Het nieuwe logo

Gebruik voor je eigen publiciteit het logo van Ontdekdezorg week. Je kunt het hieronder downloaden.

Planning regionale media

ZorgpleinNoord zorgt ook dit jaar voor publiciteit in Groningen, Friesland en Drenthe. We adverteren in regionale dag- en weekbladen, op radio en televisie en zetten onze website en social media volop in om Ontdekdezorg week in Noord-Nederland onder de aandacht te brengen. Naast de regionale aandacht profiteer je uiteraard ook van de landelijke publiciteit. Van 9 tot en met 17 maart is er op CS Utrecht een pop-up store over werken in zorg en welzijn waar ook Noord-Nederland vertegenwoordigd wordt. De planning in de noordelijke media ziet er als volgt uit:

Vanaf begin januari Campagnes op social media: Twitter, LinkedIn, Facebook en Instagram
Vanaf begin februari Livegang publieke website week.zorgpleinnoord.nl
13 februari t/m 14 maart Advertentie op schermen Rederij Doeksen; terminal en boten van Terschelling en Vlieland en v.v.
25 februari t/m 11 maart Advertenties in NDC weekbladen
28 februari t/m 21 maart (ochtenden) 3 verschillende radiospots op Omroep Friesland, RTV Noord en RTV Drenthe
29 februari, 7 en 14 maart Advertenties in NDC dagbladen
1 t/m 20 maart 3 verschillende tv-commercials op Omroep Friesland, RTV Noord en RTV Drenthe
7 maart Uitgave van de special Ambitie in NDC dagbladen

Radio 5

Net als voorgaande jaren tijdens de Week van Zorg en Welzijn gaat Radio 5 dit jaar tijdens de Ontdekdezorg week uitzendingen maken op locaties van zorg- en welzijnsorganisaties. Daarvoor is Radio 5 is vooral op zoek naar locaties met specialistische zorg. De uitzendingen zijn van maandag tot en met vrijdag van 14.00 tot 1600 uur. Wil jij Radio 5 ontvangen in jouw organisatie? Stuur dan uiterlijk donderdag 30 januari een mail naar info@zorgpleinnoord.nl

Bestellen promotiemateriaal

In tegenstelling tot voorgaande jaren is er dit jaar geen landelijke webshop voor promotiemateriaal. Met de downloads hierboven kun je rechtstreeks bij diverse internetdrukkerijen materiaal op maat laat bedrukken.

Nieuwbrieven Ontdekdezorg week

Ontvang je de nieuwsbrieven nog niet? Stuur dan een verzoekje naar info@zorgpleinnoord.nl en je mailadres wordt toegevoegd aan de verzendlijst.