Voorwaarden voor deelname

Ontdekdezorg week 2020

Page top visual

Algemeen

Ontdekdezorg week (voorheen: Week van Zorg en Welzijn) vindt plaats van maandag 16 t/m 21 maart 2020.

ZorgpleinNoord adviseert, indien gewenst, aangesloten organisaties bij hun activiteiten tijdens Ontdekdezorg week. ZorgpleinNoord behoudt zich het recht voor om haar niet aangesloten organisaties te weren van de website en overige publiciteit.

Kosten

Deelname is voor aangesloten organisaties gratis. Georganiseerde activiteiten zijn in principe gratis voor bezoekers.

Publiciteit

Werkgevers zijn verantwoordelijk voor het genereren van publiciteit over hun eigen activiteit(en). ZorgpleinNoord stelt hiervoor binnenkort beeldmateriaal beschikbaar in de vorm van downloads op de website. Het beeldmateriaal is rechtenvrij te gebruiken. Ondanks de inspanningen die ZorgpleinNoord verricht voor de publiciteit over de Ontdekdezorg Week, kan ZorgpleinNoord geen garanties geven over de resultaten van de week. Bijvoorbeeld over het aantal bezoekers van een activiteit.

Activiteiten aanmelden en beheren

  • Werkgevers zijn zelf verantwoordelijk voor juiste vermelding op de website van ZorgpleinNoord en andere uitingen door eigen beheer van gegevens.
  • Werkgevers kunnen de gegevens ten alle tijden aanpassen of verwijderen.
  • Een medewerker van de deelnemende organisatie maakt eerst een persoonlijk account aan (Mijn ZorgpleinNoord). De medewerker koppelt dit account met de gegevens van de organisatie waar hij/zij werkt.
  • De medewerker voert de voorgenomen activiteiten in en koppelt deze aan de betreffende locatie in het systeem.
  • Beheer van de gegevens is mogelijk door meerdere medewerkers van een organisatie met elk hun eigen persoonlijke account.
  • Bij vertrek van een medewerker dient hij/zij zelf zijn/haar persoonlijke account los te koppelen van de organisatiegegevens. Indien gewenst kan een werkgever ZorgpleinNoord verzoeken de koppeling tussen organisatie en de oud-medewerker op te heffen.

Aanmelden voor nieuwsbrieven over de Ontdekdezorg Week 2020

Werkgevers die op de hoogte gehouden willen worden over de ontwikkelingen rondom Ontdekdezorg week kunnen een mail sturen naar info@zorgpleinnoord.nl

Medewerkers van deelnemende organisaties die activiteiten voor Ontdekdezorg week aanmelden ontvangen de nieuwsbrieven automatisch.