Campagne #bijzonderwerk

Op zoek naar begeleiders in de gehandicaptenzorg

Page top visual

In het voorjaar van 2017 zijn we gestart met #bijzonderwerk, een langlopende regionale imago- en wervingscampagne voor de gehandicaptenzorg. Samen met betrokken zorgorganisaties werken we aan een beter imago, door meer informatie te geven over wat werken in de gehandicaptensector inhoudt en laten we zien welke kansen de sector te bieden heeft.

Meer professionals voor de gehandicaptensector

Meer professionals voor de gehandicaptensector. Daar zetten we op in met de imagocampagne #bijzonderwerk, die we samen met aangesloten organisaties ontwikkelden. Op de website www.bijzonderwerk.nl en de Facebook-pagina vind je mooie voorbeelden van professionals in de gehandicaptenzorg die vertellen over hun ervaringen. Ook staan er allerlei mogelijkheden voor mensen die geïnteresseerd zijn in een baan in deze branche. Je vindt er een overzicht van de verschillende functies binnen de sector, met gerichte informatie voor studenten, werkenden in de gehandicaptenzorg en carrièreswitchers.

Als begeleider ben je zo ontzettend belangrijk in hun leven: zinvoller werk dan dit, is er niet…

Met deze campagne steken we niet in op de specifieke kennis en expertise, maar kijken we naar de eigenschappen van mensen. De gehandicaptenzorg zoekt: 'Alles uit de dag halers', 'Verder dan mijn huidige baan kijkers', 'Stevig in de schoenen staanders' en 'Vanuit mogelijkheden denkers'.

Van verkoper naar begeleider in de zorg - Floris (groepsbegeleider)

Van verkoper naar begeleider in de zorg - Floris (groepsbegeleider)

Deelnemende organisaties aan de campagne:

Novo
PromensCare
Nieuw Woelwijck 
De Zijlen
De Trans
Vanboeijen
Talant

Koninklijke Visio

Contact

Wil je meedoen met deze campagne? Of wil je meer informatie? Neem contact op met:

Rieke Mogezomp

Rieke Mogezomp

Communicatieadviseur

050-5757470 r.mogezomp@zorgpleinnoord.nl LinkedIn