(Be)sturen op inzetbaarheid vraagt LEF

Interactief theater over duurzame inzetbaarheid

Page top visual

Is jouw organisatie toekomstbestendig? Zijn jouw medewerkers duurzaam inzetbaar? Duurzame inzetbaarheid van medewerkers is een van de belangrijkste HR-vraagstukken van deze tijd. Het blijkt echter moeilijk om hier concreet gestalte aan te geven. Hier moeten we iets aan doen. Met veel plezier nodigen we je uit voor de unieke theatervoorstelling:

(Be)sturen op inzetbaarheid vraagt LEF

Wanneer: 10 oktober 2019
Tijdstip: 14.30 - 17.30 uur
Locatie: De Bonte Wever in Assen

Een live, muzikaal en interactief programma, met een flinke portie relativerende humor. Een theaterdebat waaraan je vanaf de eerste minuut actief meedoet. Je herkent je in de realistische scènes met voorbeelden van collega’s uit onze regio. Het belooft een spectaculaire en leerzame voorstelling te worden. En dat op een leuke locatie en zonder dat er kosten aan verbonden zijn!

De voorstelling geeft je volop aanknopingspunten om met collega’s in gesprek te gaan over ervaringen, dilemma’s en successen van duurzame inzetbaarheid. Verwacht geen pasklare antwoorden en kant-en-klare oplossingen, maar wel antwoorden op de vraag waarom medewerkers niet warmlopen voor duurzame inzetbaarheid én hoe je duurzame inzetbaarheid kunt inzetten in jouw eigen organisatie.

Voor wie?

Bestuurders, HR-managers en –adviseurs, gezondheidsadviseurs, teamleiders en geïnteresseerden die op dit thema een rol hebben binnen zorg en welzijn in Noord-Nederland.

Programma

14.30 – 15.00u    Ontvangst in de foyer

15.00 – 16.15u    Interactieve theatervoorstelling

Zorgprofessionals genieten van hun werk en de zinvolle bijdrage die zij leveren. Hier zetten ze zich volledig voor in, waarbij aandacht voor de eigen gezondheid en eigen ontwikkeling nogal eens op de achtergrond raakt. Waarom lopen medewerkers niet warm voor de eigen inzetbaarheid? Waarom komt dit pas ter sprake als het echt niet meer gaat? Wat maakt dat – ondanks het aanwezige beleid - medewerkers weinig gevoel hebben bij duurzame inzetbaarheid. Waar ontstaat dit verschil tussen aansturing vanuit de organisatie en het gevoel dat een medewerker ervaart?

Met een interactieve theatervoorstelling gaan we met compassie, lef en humor het thema duurzame inzetbaarheid ontmantelen en de dialoog voeren. Collega’s uit de regio schreven mee aan de voorstelling, droegen casussen aan en beklimmen zelf het podium tijdens de voorstelling. Reken dus op veel herkenning!

16.15 – 17.30u    Time-Out Café

In het Time-Out Café kun je napraten over de voorstelling, een drankje drinken en reflecteren. Maar er is meer!

  • Laat je diepste wensen op het gebied van duurzame inzetbaarheid achter in de wensput.
  • Vertrouw de fluisterbox toe hoe het volgens jou beter kan.
  • Deel je ideeën – haalbaar of niet – in een brief aan de minister.

(Be)sturen op inzetbaarheid vraagt LEF wordt je aangeboden door ZorgpleinNoord, in samenwerking met De Friesland, Menzis, ZilverenKruis en Colijn & Partners.

Ga met lef aan de slag met duurzame inzetbaarheid

Zorg dat je erbij bent en reserveer direct jouw stoel voor de interactieve theatervoorstelling op 10 oktober 2019 over duurzame inzetbaarheid.

Reserveer jouw stoel!