Vitaal Verder

Page top visual

Vitaal Verder bestaat uit geregistreerde en gecertificeerde arbeidsdeskundigen, die uitgebreide kennis hebben opgedaan in o.a. de gezondheidszorg, maar ook bij UWV.

Nieuw: Verzuim helpdesk


Bij de Verzuim helpdesk kunnen leden van ZorgpleinNoord gratis terecht met alle vragen rondom verzuim, re-integratie en arbeidsdeskundigheid. Je kunt jouw casuïstiek en vragen voorleggen via telefoonnummer085-4019643. Je krijgt een deskundige aan de lijn van Vitaal Verder.

Mogelijkheden bij Vitaal Verder zijn

  • arbeidsdeskundig onderzoek, hierin wordt de belastbaarheid van de medewerker vergeleken met de belasting van de eigen werkzaamheden. Een arbeidsdeskundig onderzoek wordt geadviseerd als er sprake is van complex verzuim. Een onafhankelijk advies waarmee je als werkgever de kans op een UWV sanctie aanzienlijk verkleint
  • een dossierstudie, wij beoordelen hoe de re-integratie van jouw zieke medewerker verloopt. Bij de dossierstudie wordt het kader re-integratie UWV als basis gebruikt. Dit betekent dat een dossier vanuit verschillende hoeken bekeken wordt.

Zowel het arbeidsdeskundig onderzoek als de dossierstudie worden vastgelegd in een overzichtelijke rapportage, waarin duidelijke vervolgstappen opgenomen zijn.

Voor uitgebreidere informatie over deze en overige diensten (ERD-WGA, casemanagement) én referenties verwijzen wij graag naarwww.vitaalverder.nl.

Je kunt natuurlijk ook bellen op ons algemene nummer 0541-571058 of mailen viainfo@vitaalverder.nl

Contactgegevens

Vitaal Verder
Steenstraat 44 7571 BL Oldenzaal