FiscFree

Extra secundaire arbeidsvoorwaarden met belastingvoordeel

Page top visual

Aantrekkelijke werkgevers in de zorg bieden hun medewerkers een flexibel pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden aan. FiscFree® noemt dat leuke extra’s. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een fiets, fitnessabonnement of een computer/tablet. De mogelijkheden zijn verrassend! Voor medewerkers zijn deze leuke extra’s nog eens extra leuk! Waarom? Omdat zij deze kunnen kopen met belastingvoordeel!

Wordt een aantrekkelijke werkgever

Voor werkgevers zijn er ook veel voordelen. je laat daadwerkelijk zien datje een aantrekkelijke werkgever bent. Jouw werknemers zijn blij en betrokken én daarnaast bespaar je ook nog eens op de sociale lasten van jouw organisatie!

Het aanbieden van secundaire arbeidsvoorwaarden kan op een eenvoudige manier en zonder kosten voor jou als werkgever. Er zijn unieke fiscale mogelijkheden die dit mogelijk maken. Ook kun je direct praktische invulling geven aan vitaliteitsbeleid, duurzame inzetbaarheid of mobiliteitsbeleid.

Wij kunnen je daarbij helpen! Wij zijn al ruim 20 jaar marktleider in Nederland. Samen bepalen wij hoe uw organisatie slim en gemakkelijk leuke extra’s met belastingvoordeel kan aanbieden aan jouw medewerkers.

Ben je ook nieuwsgierig hoe FiscFree® werkt? Bekijk oponze website onze animatiefilm.Ervaringen van werkgevers– ook in de zorgbranche – kun je hier ook terugvinden.

Exclusieve korting voor leden van ZorgpleinNoord

ZorgpleinNoord ziet een meerwaarde voor haar aangesloten leden om via FiscFree® leuke extra’s met belastingvoordeel aan te bieden. Leden van ZorgpleinNoord krijgen een korting van 10% op de jaarlijkse licentiefee van FiscFree®.

Voor meer informatie over FiscFree® verwijzen wij u naarwww.fiscfree.nl. U kunt ook contact opnemen met onze adviseur Jan Gerben Baay, adviseur FiscFree® Regio Noord Nederland via telefoonnummer(06) 33 352 271of(0513) 43 30 53of via e-mailinfo@fiscfree.nl

Contactgegevens

FiscFree
Industrieweg 8 8444 AS Heerenveen