Cordeo

Brand Management

Page top visual

Aan alle leden van ZorgpleinNoord, biedt Cordeo BrandSpot aan met speciale voorwaarden en ledenkorting, zodat zorg- en welzijnsinstellingen kunnen profiteren van de vele voordelen van Brandspot. Met BrandSpot krijgt je grip op communicatieprocessen.

Maak communicatiematerialen makkelijker, sneller en goedkoper

Als aanvulling op de vele diensten die ZorgpleinNoord al verschaft, bieden wij BrandSpot voor de zorg aan. Veel zorginstellingen zijn op zoek naar een oplossing die het maken van communicatiematerialen makkelijker, sneller en goedkoper kan maken. Daarbij moet er ook rekening worden gehouden met consistentie van de huisstijl en moet de oplossing het liefst zo gebruiksvriendelijk mogelijk zijn.

Speciaal voor de zorgsector heeft BrandSpot extra features, zoals het genereren van PDF’s die door een screenreader gelezen kunnen worden t.b.v. blinden en slechtzienden en persoonlijke folders met op maat informatie voor de cliënt.

BrandSpot is een uitstekende oplossing voor zorginstellingen om grip te krijgen op communicatieprocessen. We zijn verheugd dat we BrandSpot met ledenvoordeel aan onze leden kunnen aanbieden

Ida Grasdijk, Directeur-Bestuurder ZorgpleinNoord

We zien uit naar een vruchtbare samenwerking en hopen dat BrandSpot gaat bijdragen aan efficiënte processen en kostenbesparingen bij zorg- en welzijnsinstellingen

Cyril Reijnen, Managing Director Cordeo

Neem contact op met Cordeo voor een gratis demo

Tarieven voor ZPN leden

Omvang organisatie

(Fte)

Eenmalig

Maandelijks

(25 GB opslag)

Maandelijks

(support)

Gebruikerstype

Maandelijks

(per gebruiker)

Groot >500

€ 15.000,-

€ 300,-

€ 200,-

Administrator

€ 40,-

Midden

100-500

€ 10.000,-

€ 300,-

€ 200,-

Creator

€ 30,-

Klein <100

€  5.000,-

€ 300,-

€ 100,-

Downloader

€ 1,-

Meer weten over BrandSpot voor de zorg en welzijn?

Lees/download de factsheet

Contactgegevens

Cordeo
Telfordstraat 36 8013 RM Zwolle