ZorgpleinNoord lanceert website voor zorg- en welzijnsorganisaties in Noord-Nederland

Meer duiding, meer kennisdeling en meer actualiteit

19 juni 2019 · 09.25 uur
Page top visual

Op donderdag 14 februari 2019 ging hij na maanden hard werken eindelijk live: de nieuwe werkgeverswebsite van ZorgpleinNoord. In het najaar van 2018 werd er al gekozen voor twee verschillende websites: eentje voor werkzoekenden, met een vacaturesite en informatie over mogelijkheden en kansen in zorg en welzijn, en eentje voor werkgevers. Die laatste kon na jaren trouwe dienst wel een flinke opknapbeurt gebruiken.

In samenwerking met internetbureau Iwink ontwikkelde het team van ZorgpleinNoord een spiksplinternieuwe website die voldoet aan de eisen van deze tijd. Niet alleen op technisch vlak, maar zeker op het gebied van inhoud.

De website geeft ZorgpleinNoord letterlijk en figuurlijk een gezicht. Werkgevers in zorg en welzijn (HR-adviseurs, bestuurders en communicatieprofessionals) komen veel meer te weten over de thema’s waarvoor wij ons elke dag inzetten. We delen actualiteit en kennis en geven duiding aan wat er op de arbeidsmarkt van zorg en welzijn gebeurt. Op de website leer je de experts van ZorgpleinNoord kennen en wat ze allemaal voor jouw organisatie kunnen betekenen. Je vindt er alle activiteiten en netwerken die wij het hele jaar door organiseren en waarvoor je je met een persoonlijk account snel en eenvoudig aanmeldt. We inspireren en informeren je met succesverhalen, vertellen je over projecten en houden we je op de hoogte van het Regionaal Actieplan Aanpak Tekorten (RAAT).

Samen met aangesloten organisaties, het onderwijs en de overheid werkt ZorgpleinNoord aan instroom, doorstroom en behoud van personeel in zorg en welzijn in Groningen, Friesland en Drenthe. Zo dragen we bij aan een regio waar het goed leven is, nu en in de toekomst.

Hoe we dat doen? Neem daarvoor snel een kijkje op onze nieuwe website: werkgevers.zorgpleinnoord.nl.