Vierde expertmeeting Zorgtechnologie: Businesscases

19 juni 2019 · 09.35 uur
Page top visual

Op donderdag 29 november vindt de vierde expertmeeting Zorgtechnologie plaats. Deze bijeenkomsten zijn een initiatief van ZorgpleinNoord en ZorgThuis Noorderpoort. Het Practoraat Zorg en (Sensor) Technologie van het Drenthe College sluit zich bij ons aan als mede-organiserende partij.

Tijdens de expertmeetings gaan portefeuillehouders zorgtechnologie van zorg-, welzijns- en onderwijsorganisaties met elkaar in gesprek. Het doel is om kennis over en ervaring met zorgtechnologie met elkaar te delen, te kijken wat er al is en hoe we dat kunnen opschalen en versnellen en wat daarvoor nodig is. Elke bijeenkomst staat er een ander thema centraal, gekozen door de deelnemers zelf. Dit keer is dat Businesscases. Hiervoor is John Thijssen van Co-act uitgenodigd om een workshop Businesscase te verzorgen. John Thijssen kent de onderwijs-, zorg-, vastgoed-, consultancy- en bestuurlijke werelden van binnenuit. Op basis van die kennis en ervaring ontwikkelde hij een workshop die handvatten geeft om op basis van harde en zachte factoren meer grip te krijgen op het besluitvormingsproces rondom zorgtechnologie.

Net als de voorgaande expertmeeting, belooft ook deze editie weer heel interessant te worden. Ben jij portefeuillehouder en/of aandachtfunctionaris zorgtechnologie? Geef je dan snel op!

Datum en tijdstip
Donderdag 29 november van 14.30 tot 17.00 uur, inloop vanaf 14.00 uur.

Locatie
Health Hub Roden, Oosteinde 8, 9301 LJ  Roden

Aanmelden
Meld je aan via info@zorgpleinnoord.nl. Wil je jouw collega-portefeuillehouders zorgtechnologie van jouw organisatie meenemen? Er is plek voor 2 tot 3 deelnemers per organisaties.

De expertmeeting Zorgtechnologie wordt georganiseerd door:

Ann Fritzsche en Trees Flapper
Projectmanagers ZorgThuis Noorderpoort

Paulien van der Meulen en Stella Buurma
Projectleiders RAAT ZorgpleinNoord

Aad Oosterhof
Practor – Practoraat Zorg & (Sensor)Technologie

77697558-019e-5c5d-bd65-891f5df183bd