Uitnodiging: Expertmeeting Zorgtechnologie op 27 september

19 juni 2019 · 09.39 uur
Page top visual

Houd jij je als aandachtsfunctionaris bezig met zorginnovatie- en technologie binnen jouw organisatie? Dan ben je van harte welkom bij de Expertmeeting Zorgtechnologie. Tijdens deze bijeenkomst, nodigen ZorgpleinNoord en ZorgThuis Noorderpoort deelnemers uit om hun kennis en ervaringen op het gebied van zorginnovatie- en technologie uit te wisselen en te kijken of er mogelijkheden zijn om initiatieven op te schalen of te versnellen.

Op donderdag 27 september vindt de derde Expertmeeting plaats bij Zorggroep Tangenborgh in Emmen. Saskia Timmermans, beleidsmedewerker bij Zorggroep Tangenborgh, en Albert Scholte, programmaleider digitale zorg bij Cosis, delen praktijkvoorbeelden uit hun organisaties en gaan hierover met jou in gesprek. Tijdens een korte rondleiding in het ‘Tangenborgh Dementiehuis van de Toekomst’ maak je kennis met geavanceerde personenalarmering, slimme (digitale) techniek en bouwkundige aanpassingen.

Ann Fritschze en Trees Flapper (projectmanagers ZorgThuis Noorderpoort) en Paulien van der Meulen en Stella Buurma (projectleiders RAAT bij ZorgpleinNoord) verwelkomen jou graag bij de Expertmeeting.

Praktische informatie

Voor wie?
Aandachtsfunctionarissen zorginnovatie- en technologie van organisaties die aangesloten zijn bij ZorgpleinNoord en/of ZorgThuis Noorderpoort (er is plek voor max 2-3 deelnemers per organisatie).

Waar & wanneer?
Donderdag 27 september 2018 van 14.30 tot 17.00 uur (inloop vanaf 14.00 uur)
Zorggroep Tangenborgh, Spehornerbrink 1, 7812 KA  Emmen

Kosten
Medewerkers van aangesloten organisaties kunnen gratis deelnemen aan deze Expertmeeting. Voor deelnemers van niet aangesloten organisaties wordt een bedrag van 25 euro in rekening gebracht.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@zorgpleinnoord.nl met daarin jouw naam, organisatie en functie. Je ontvangt een bevestiging van jouw aanmelding.