Save the date - dinsdag 25 september: Themabijeenkomst data en gezondheid

31 oktober 2019 · 11.33 uur
Page top visual

Er worden ontzettend veel gezondheidsgegevens verzameld. Door zorgprofessionals, maar ook door onszelf (al dan niet ongemerkt) via wearables, sensoren, social media, etc. Een groeiend aanbod van technologieën zorgt er voor dat deze informatie die verscholen zit in deze data ook steeds beter benut wordt.

In deze informatieve en interactieve bijeenkomst schetsen inspirerende sprekers vanuit verschillende invalshoeken een beeld van de nuttige toepassingen van gezondheidsdata.

De bijeenkomst is een initiatief van de regiegroep Personalized and Customized Health. Binnen deze regiegroep is ZorgpleinNoord thematrekker van ‘Arbeidsmarkt en onderwijs’. Hiermee wordt de verbinding gelegd met RAAT. ZorgpleinNoord initieert activiteiten voor zorgorganisaties en onderwijs om initiatieven op het gebied van zorgtechnologie met elkaar te delen, ervaringen uit te wisselen en te kijken waar zaken kunnen worden opgeschaald en versneld. Doel is te komen tot lerende netwerken van zorg en onderwijs op dit thema.

Meer informatie over de bijeenkomst en hoe je jezelf kunt aanmelden, vind je op de website van Healthy Ageing Network Northern Netherlands.