Met jouw organisatie meedoen met Ik Zorg

19 juni 2019 · 09.37 uur
Page top visual

Voor zorg- en welzijnsorganisatie ontwikkelde het campagneteam een ‘quickguide’ met daarin informatie over de Ik Zorg-campagne en voorbeelden hoe je het als organisatie kunt inzetten. De verwachting is dat de quickguide gedurende de campagne wordt uitgebreid, ook op basis van verzoeken vanuit organisaties.

Hoe je meedoet bepaal je als organisatie zelf. Zo kun je het IK ZORG-logo toevoegen aan jouw uitingen, zelf foto’s van medewerkers maken en met de postergenerator posters ontwikkelen en uiteraard kun je Ik Zorg inzetten op social media. Of laat bijvoorbeeld jouw medewerkers aan het woord over waarom hun werk zo waardevol is en deel deze verhalen.
Op social media kunnen organisaties en hun medewerkers #ikzorg gebruiken. Roep ook medewerkers op hun verhalen te delen en dezen hashtag te gebruiken.

Voor de campagne is daarnaast een speciale Facebook-header ontwikkeld die medewerkers kunnen gebruiken op hun eigen Facebookpagina. Hoe gaaf zou het zijn als vanaf 1 november zoveel mogelijk zorg- en welzijnsmedewerkers deze header gebruiken om te laten zien hoe trots ze zijn op het werk dat ze doen!