Landelijk Koploperbijeenkomsten van het Actie Leer Netwerk

23 oktober & 4 november

21 oktober 2019 · 14.52 uur www.actieleernetwerk.nl
Page top visual

Kennis delen en leren van goede voorbeelden om de arbeidsmarkt in zorg en welzijn te verbeteren, daar gaat het om tijdens de twee Koploperbijeenkomsten die het Actie Leer Netwerk dit najaar organiseert. Dus ben je geïnteresseerd in arbeidsmarktvernieuwing en wil je inspiratie opdoen? Kom dan naar één van de bijeenkomsten op 23 oktober in Tilburg of 4 november in Bunnik. Je kunt dan ook kennismaken met bestaande en nieuwe Koplopers, met elkaar van gedachte wisselen en uiteraard volop netwerken.

Aan de hand van een Koploperreis vertellen nieuwe Koplopers welke stappen ze hebben doorlopen van idee tot realisatie van hun initiatief. Ze gunnen je daarmee een kijkje in hun keuken. Ze vertellen over welke uitdaging ze wilden oplossen, hoe ze hun strategie bepaalden en wat knelpunten en succesfactoren waren. Uiteraard is het ministerie van VWS beide dagen aanwezig om deze nieuwe Koplopers te verwelkomen bij het Koplopernetwerk.

Wat is het Koplopernetwerk?

Het Koplopernetwerk is een lerend netwerk waar zorg, welzijn, onderwijs, overheid  en andere partners bij elkaar komen om samen te werken aan het verder ontwikkelen van innovatieve ideeën. Dit zijn initiatieven die een waardevolle bijdrage leveren aan het oplossen van de personeelstekorten in zorg en welzijn.

Wil je meer weten over het Actie Leer Netwerk?

Wil je meer weten over hoe jouw organisatie ook Koploper kan worden of wil je meer informatie over het Actie Leer Netwerk? Neem dan contact op met:

Wendy Koolhaas

Wendy Koolhaas

Teamleider/Expert Arbeidsmarkt en Onderwijs

050-5757470 w.koolhaas@zorgpleinnoord.nl LinkedIn
Dit is een artikel van: www.actieleernetwerk.nl