Expertmeeting Zorgtechnologie leidt tot cursus ‘Technologie in zorg en welzijn’ voor zorgprofessionals

8 juli 2019 · 09.35 uur
Page top visual

De inzet van technologie in zorg en welzijn is één van de sleutels in de aanpak van de tekorten. Door technologie slim in te zetten, kunnen we voldoende en goede zorg blijven leveren. ZorgpleinNoord werkt op dit thema nauw samen met zorg- en welzijnsorganisaties en het onderwijs. Samen met ZorgThuis Noorderpoort en het Practoraat Zorg en (Sensor)Technologie van het Drenthe College organiseert ZorgpleinNoord de Expertmeetings Zorgtechnolgie. Tijdens deze netwerkbijeenkomsten gaan innovatieprofessionals in zorg en welzijn én het onderwijs aan de slag met innovatievraagstukken.

Tijdens de bijeenkomsten bleek dat er grote behoefte is om zorgprofessionals op mbo-niveau 3 en 4 scholing te bieden om aan de slag te gaan met technologie. Het resultaat is dat de organiserende partijen een cursus ‘Technologie in zorg en welzijn – Ermee aan de slag! ‘ hebben ontwikkeld die in het najaar start.

Aansluiten bij de Expertmeetings Zorgtechnologie

Werk je als innovatieprofessional in zorg en welzijn of het onderwijs? Dan ben je van harte welkom om aan te sluiten bij de Expertmeetings Zorgtechnologie die eens per kwartaal plaatsvinden. We gaan niet alleen met elkaar in gesprek over toepassing van zorgtechnologie, maar we organiseren ook gezamenlijke vervolgactiviteiten.