Doe mee aan de vijfde Expertmeeting Zorgtechnologie

Slimme sensoren en VR in de ouderenzorg

8 augustus 2019 · 08.46 uur
Page top visual

D•Care Lab van Drenthe College, Stichting ZorgpleinNoord, Noorderpoort ZorgThuis en Health Hub Roden organiseren samen vier keer per jaar een expertmeeting bedoeld voor aandachtsfunctionarissen zorgtechnologie in zorg, welzijn en onderwijs. In de komende expertmeeting bieden we twee workshops aan die aansluiten op het thema ‘businesscase’ en het inzichtelijk maken van de (waarde)effecten. Esther Zagers, Beleidsmedewerker/Projectleider bij Icare en lid van ons netwerk, geeft een workshop over het project ‘Slimme Sensoren’ bij De Herik (onderdeel Icare). David de Jong, MA, VR- en AR-adviseur bij Patyna, neemt ons mee in ‘VR en AR in de ouderenzorg’. Onze practor Aad Oosterhof, PhD zorgt voor de procesbegeleiding en brengt verdieping aan op het thema.

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 7 februari op locatie Kloosterakker van Icare Verpleging & Verzorging, Rondgang 7 te Assen en begint met een inloop vanaf 14.00 uur. Start programma om 14.30 uur. Na afloop vindt een netwerkborrel plaats.

Er is plaats voor maximaal vijftig deelnemers, op dit moment staat de teller op dertig deelnemers. Snel aanmelden dus, want ‘vol is vol’. Je meldt je aan door je naam, functie en organisatie te mailen naar info@zorgpleinnoord.nl. Vermeld daarbij dat je je aanmeldt voor de expertmeeting Zorgtechnologie.