Workshop ToekomstFit

Training

Page top visual
Rummerinkhof 2, Haren

De arbeidsmarkt verandert en gaat er in de toekomst anders uitzien dan vandaag. De vraag naar vitaliteit en stabiliteit van medewerkers neemt toe. Ook vragen steeds meer werknemers naar zinvol werk; werkplezier van medewerkers ook naar de toekomst speelt een belangrijkere rol in hun loopbaan. In deze workshop onderzoeken medewerkers van aangesloten organisaties hun werkplezier en versterken ze hun toekomstfitheid.

Workshop Toekomstfit | 19 november 2019

Rummerinkhof 2, Haren

Heb je plezier in je werk, dan ben je productiever en vaak ook gelukkiger in én met het werk dat je doet. Blijf duurzaam inzetbaar en vergroot je werkplezier met de workshop ToekomstFit op dinsdag 19 november.

Inhoud workshop ToekomstFit

Aan de hand van de zeven bronnen van arbeidsvreugde van K. Kouwenhoven ga je met andere deelnemers in gesprek over werkplezier en de toekomst van werk. Hoe vergroot ik mijn eigen werkplezier? En hoe versterk ik mijn eigen toekomstfitheid? Na afloop van de training heb je inzicht in je positie op de arbeidsmarkt en weet je hoe jij ervoor kunt zorgen dat je duurzaam inzetbaar blijft. Ook activeer je jezelf in het plannen van je (toekomstige) loopbaan en benoem je ten minste twee concrete acties die je gaat ondernemen.

De inlooptijd is van 13:15 - 13:30 uur.

Deze training is de derde in een reeks van drie workshops. De trainingen zijn los van elkaar te volgen, maar vullen elkaar wel aan.

“De workshop gaf me nieuwe inzichten in mijn kernwaarden; de input van de andere deelnemers was ook erg waardevol”

Voor wie

De workshop ToekomstFit wordt georganiseerd voor medewerkers van aangesloten organisaties. Wil je weten of jouw organisatie aangesloten is? Een overzicht vind je hier.

Door wie

De workshop ToekomstFit wordt gegeven door Jaap Wouda, loopbaanspecialist bij ZorgpleinNoord.

Jaap Wouda

Jaap Wouda

Loopbaanspecialist

050-5757470 j.wouda@zorgpleinnoord.nl LinkedIn

Kosten en overige informatie

Deelname aan de workshop ToekomstFit is gratis voor leden van aangesloten organisaties. Bij aanmelding via de website ben je akkoord gegaan met de algemene voorwaarden. Tot een week voor aanvang van de workshop kun je kosteloos annuleren; daarna brengen wij € 25,- annuleringskosten in rekening. Meer hierover lees je in de algemene voorwaarden.

In totaal kunnen er maximaal 15 personen meedoen aan de workshop, dus meld je snel aan!