Workshop SABA-portal SectorplanPlus

Informatiebijeenkomst

Page top visual
Aangesloten: Gratis Niet aangesloten: Gratis Rummerinkhof 2, Haren

Regelmatig bieden we workshops aan waarin we je meenemen door SABA, de portal van SectorplanPlus. Via deze portal vraag je subsidie aan van SectorplanPlus en verzorg je de registraties. We vertellen ook meer over de benodigde documenten en hoe je slim aan de slag gaat met de registraties in SABA.

SectorplanPlus is een meerjarige subsidie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) voor werkgevers in zorg en welzijn om een extra impuls te geven aan opleidingsprojecten die zijn gericht op:

  • Nieuwe instroom
  • Met ontslag bedreigde werknemers
  • Opscholing binnen de organisatie (om ruimte creëren voor nieuwe instroom) via kwalificerende scholing
  • Scholing van praktijk- en werkbegeleiders


Subsidie uit het SectorplanPlus komt in de periode van 2017-2021 op basis van cofinanciering via de bij RegioPlus aangesloten regionale werkgeversorganisaties in vier verschillende tijdvakken beschikbaar voor werkgevers in zorg en welzijn. Voor de scholingsactiviteiten gericht op instroom voor het SectorplanPlus heeft het ministerie VWS € 320 miljoen gereserveerd, waarvan het grootste deel (circa € 260 miljoen) is geoormerkt voor de verpleeghuissector. De overige middelen (circa € 60 miljoen) is voor de andere sectoren in zorg en welzijn.

De inlooptijd is van 12:45 tot 13:00 uur.

Voor wie

HR/P&O, Beleid en organisatie, Financieel