Workshop LoopbaanFit

Training

Page top visual
Rummerinkhof 2, Haren

Het is belangrijk dat je met plezier werkt. Doe je dat nog? Past je baan nog bij je? Of wil je iets anders? Om goede keuzes te kunnen maken is het belangrijk dat je een analyse maakt van jezelf. In de workshop Loopbaanfit ga je hiermee aan de slag. Immers, het is belangrijk dat je goed weet waar je nu staat om vervolgens die goede keuzes te maken.

Workshop LoopbaanFit

Rummerinkhof 2, Haren

Een succesvolle carrière en met veel plezier naar je werk gaan: dat wil toch iedereen? In de workshop LoopbaanFit reflecteer je jouw eigen loopbaan en krijg je inzichten in je kwaliteiten, talenten en vaardigheden om zo jouw ideale baan vorm te geven.

Inhoud workshop LoopbaanFit

In de workshop LoopbaanFit ga je aan de slag met de volgende thema's:

  • Wie ben ik?
  • Wat kan ik?
  • Wat heb ik nodig?

Met de uitkomsten van deze training heb je inzichten in je kwaliteiten, talenten en vaardigheden waarmee je vervolgens vertaalslagen kunt maken naar jouw ideale baan.

Deze training is de eerste in een reeks van drie workshops. De trainingen zijn los van elkaar te volgen, maar vullen elkaar wel aan. Hierdoor krijg je inzicht in je eigen duurzame inzetbaarheid en ben je in staat zelf de regie hierin te nemen.

De workshop was een trigger om me weer eens goed in mezelf en mijn loopbaan te verdiepen

Wanneer

Donderdag 19 september
09.30 - 12.30 uur (inloop vanaf 09.15 uur)

Voor wie

De workshop LoopbaanFit wordt georganiseerd voor medewerkers van aangesloten organisaties. Wil je weten of jouw organisatie aangesloten is? Een overzicht vind je hier.

Door wie

Anneke Carras

Anneke Carras

Loopbaanspecialist

050-5757470 a.carras@zorgpleinnoord.nl LinkedIn

Annette Hopman

Annette Hopman

Loopbaanspecialist

050-5757470 a.hopman@zorgpleinnoord.nl LinkedIn

Kosten en overige informatie

Deelname aan de workshop LoopbaanFit is gratis voor leden van aangesloten organisaties. Bij aanmelding via de website ben je akkoord gegaan met de algemene voorwaarden. Tot een week voor aanvang van de workshop kun je kosteloos annuleren; daarna brengen wij € 25,- annuleringskosten in rekening. Meer hierover lees je in de algemene voorwaarden.

In totaal kunnen er maximaal 15 personen meedoen aan de workshop, dus meld je snel aan!