Proeverij: De 7 Stappen voor Slimme Arbeidsmarktcommunicatie

Proeverij

Page top visual
Aangesloten: Gratis Niet aangesloten: € 25,00 Incl. btw Rummerinkhof 2, Haren

In deze proeverij krijg je in twee uur tijd een overzichtelijke en heldere Quick scan van jouw arbeidsmarktcommunicatie.

7 stappen voor Slimme Arbeidsmarktcommunicatie

De zorg en de krappe arbeidsmarkt worden steeds vaker in één adem genoemd. Nu ook de overheid zich via de campagne ‘Ik zorg’ sterk maakt voor de instroom staat het onderwerp in ieder geval stevig op de agenda. Toch laat de praktijk zien dat veel zorgorganisaties nog zoeken naar een praktische invulling én oplossing van hun eigen wervingsvraag. De Zorgmarketingacademie heeft een handzame en effectieve oplossing. In twee uur tijd nemen we je mee in een overzichtelijke en heldere quick scan van jouw arbeidsmarktcommunicatie.

Hoe kun je dit voortvarend en effectief aanpakken? Wat moet je nu écht weten en wat heb je nodig om snel aan de slag te kunnen?

Met behulp van ‘De 7 stappen voor Slimme Arbeidsmarktcommunicatie’ nemen we je mee in het complete traject. We starten met het helder krijgen van de wervingsvraag, om vervolgens via een duidelijke positionering, de beschikbare budgetten, de doelgroepen en hun karakteristieken uiteindelijk uit te komen bij de in te zetten media en middelen. Zo heb je in korte tijd een duidelijke, slimme en uitgekiende arbeidsmarktstrategie.

Partner

Bureau Zorgmarketing www.bureauzorgmarketing.nl

Voor wie

Voor iedereen