Arbeidsrecht in Zorg & Welzijn

Opleiding

Page top visual

Een must voor iedereen die te maken heeft met arbeidsrechtelijke zaken.

Complete opleiding

Aangesloten: € 975,00 Incl. btw Niet aangesloten: € 1 050,00 Excl. btw

Opleiding Arbeidsrecht in Zorg & Welzijn (dag 1)

Rummerinkhof 2, Haren

Opleiding Arbeidsrecht in Zorg & Welzijn (dag 2)

Rummerinkhof 2, Haren

Opleiding Arbeidsrecht in Zorg & Welzijn (dag 3)

Rummerinkhof 2, Haren

Met de Opleiding Arbeidsrecht in Zorg & Welzijn heb je voor alle arbeidsrechtelijke aspecten van instroom, doorstroom en uitstroom van werknemers een gedegen en praktische basis voor de dagelijkse werkzaamheden. De onderwerpen worden behandeld aan de hand van (actuele) wetgeving, zorg en welzijn cao’s, rechtspraak en boeiende praktijkvoorbeelden. Natuurlijk kun je ook eigen casuïstiek inbrengen.

Voor wie

De opleiding arbeidsrecht is er voor medewerkers die met enige regelmaat te maken hebben met arbeidsrecht en daarvoor een grondiger basis willen hebben. Bijvoorbeeld: medewerkers P&O/HRM, medewerkers loonadministratie, teamcoaches, verzuimbegeleiders en teamleiders.

Wanneer

3 dagen op donderdag (21 maart, 4 april en 25 april) van 9.30 tot 16.30 uur.
De opleiding kan niet in losse modules worden afgenomen. Na een succesvolle afronding van de leergang ontvang je een certificaat van deelname.

Door wie

3 advocaten van Hanze advocaat | specialist in arbeidsrecht.
De opleiding wordt wisselend verzorgd door een drietal vakspecialisten van Hanze advocaat. Hanze advocaat is al jaren het toonaangevende arbeidsrechtkantoor in zorg & welzijn in Noord en Oost Nederland. De advocaten die de leergang verzorgen hebben een jarenlange ervaring in zorg- en welzijnsland en kunnen putten uit talloze praktijkvoorbeelden

Kosten

De kosten voor deelname bedragen € 975,- voor de gehele opleiding met 3 modules voor deelnemers van bij ZorgpleinNoord aangesloten organisaties. Deelnemers van niet-aangesloten organisaties betalen € 1050,- voor de gehele opleiding. De opleiding kan niet in losse modules afgenomen worden. De kosten zijn inclusief koffie, thee, fris, lunch en documentatie. Bij aanmelding via de website ga je akkoord met de algemene voorwaarden en ontvang je een bevestiging.

Programma

  • Dag 1 - Instroom: Alle ins en outs over het aangaan van een arbeidsovereenkomst.
  • Dag 2 - Doorstroom: Alles wat je moet weten over disciplinaire maatregelen, disfunctioneren en arbeidsongeschiktheid.
  • Dag 3 - Uitstroom: Alles wat je moet weten over de beëindiging van de arbeidsovereenkomst.

In samenwerking met:

Hanze advocaat

Hanze advocaat

Via de ZPN Juridische Helpdesk stelt u kosteloos alle vragen rondom arbeidsrecht en ontslag. U kunt vragen stellen over het nieuwe ontslagrecht, het opstellen van een arbeidsovereenkomst, maar ook over wijzigingen van arbeidsvoorwaarden, concurrentie en/of relatiebeding en natuurlijk over problemen bij ziekte & re-integratie. Ook bij beëindiging van een overeenkomst kunt u zaken tegenkomen waar u zelf niet mee uit de voeten kunt. Dan hebt u behoefte aan gedegen advies over uw rechtspositie. De juridische adviseurs van de helpdesk helpen u graag.

Lees meer

Voor wie

HR/P&O, Beleid en organisatie