Noordelijke WerkbelevingsMonitor

Informatiebijeenkomst

Page top visual
Aangesloten: Gratis Niet aangesloten: Gratis Rummerinkhof 2, Haren

De beleving, ervaring en tevredenheid van jouw medewerkers in beeld. Na deze bijeenkomst weet je wat je van deze onderzoeksmethode kunt verwachten.

Vanuit onze ambitie om op een consistente manier onderzoek te doen naar medewerkerservaringen in zorg en welzijn, ontwikkelden we in samenwerking met ZorgfocuZ de Noordelijke WerkbelevingsMonitor. Door als noordelijke organisaties (Groningen, Friesland en Drenthe) op dezelfde manier te meten en dit met elkaar te delen, ontstaat er waardevolle periodieke benchmark- en verbeterinformatie voor organisaties in Noord-Nederland.

Programma

Wat is de Noordelijke WerkbelevingsMonitor?

Met deze wetenschappelijk onderbouwde, praktijkgerichte onderzoek maakt ZorgfocuZ knelpunten en kansen zichtbaar en vertaalt deze naar adviezen met concrete en implementeerbare oplossingen. Lees hier meer...

Uitleg methodiek door ZorgfocuZ

Met deze monitor kan je een meting op elk gewenst moment starten. Je zit dus niet vast aan een bepaalde periode. Ook is de frequentie en omvang van een meting zelf te bepalen. Bijvoorbeeld eens per kwartaal een aantal thema's, of om het jaar een wat uitgebreidere uitvraag van (aspecten van) werkbeleving.

Uitwisseling van ervaringen

Interessepeiling

Door wie

Deze bijeenkomst staat onder leiding van Sander Bertus ZorgpleinNoord en wordt verzorgd door Robbert Klein Koerkamp van ZorgfocuZ

Voor wie

HR/P&O, Beleid en organisatie

In samenwerking met:

ZorgfocuZ

ZorgfocuZ

ZorgfocuZ is een strategisch adviserend onderzoeksbureau in de zorg- en welzijnssector en sociaal domein. Een een initiatief van de Vakgroep Sociologie van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG). ZorgfocuZ biedt inzicht in prestaties en ervaringen en adviseert organisaties om effectiviteit en kwaliteit te verbeteren. Met wetenschappelijk onderbouwde, praktijkgerichte onderzoeken maakt dit bureau knelpunten en kansen zichtbaar en vertaalt deze naar adviezen met concrete en implementeerbare oplossingen.

Lees meer