Medewerkers inzetten als (merk)ambassadeurs

Training

Page top visual
Rummerinkhof 2, Haren

Tijdens deze middag van het communicatienetwerk gaan we op een praktische manier aan de slag met het onderwerp ‘medewerkers inzetten als ambassadeurs voor je organisatie’. Steeds meer zetten (zorg)organisaties in op echte communicatie vanuit mensen en dus ook medewerkers zelf. Een vlog is in veel communicatie al bijna niet meer weg te denken, het is echt en spreekt aan. Meestal in ieder geval.

Medewerkers inzetten als (merk)ambassadeurs

Rummerinkhof 2, Haren

Tijdens deze bijeenkomst van het communicatienetwerk gaan we praktisch aan de slag met dit onderwerp.

Wat gaan wij doen?

Deze middag werpen we een blik op cases, aandachtspunten en valkuilen bij het inzetten van medewerkers (en stakeholders) in de communicatie van je organisatie.

  • Wat is de rol van communicatieadviseurs en –afdelingen hierbij?
  • Hoe zorg je voor structuur?
  • En past het wel bij je merk?

Kosten

Voor leden van het communicatienetwerk is de bijeenkomst gratis.  Je kunt ook een losse bijeenkomst bijwonen zonder lid te worden van het communicatienetwerk. Je betaalt dan € 75,- (incl. BTW) als je bij een aangesloten zorg- of welzijnsorganisatie werkt.

Door wie

Merkadviseur Reinder van Zandvoort (bureau CP) begeleidt de middag en samen gaan wij ook nog aan de slag met een interessante case. Kortom een leuke middag die je niet wilt missen!

Lid worden van het communicatienetwerk

Lid worden van het communicatienetwerk Noord-Nederland kost € 200,- (incl. BTW) per jaar voor aangesloten zorg- en welzijnsorganisaties. We organiseren hiervoor vier bijeenkomsten per jaar.

In samenwerking met:

Reinder van Zandvoort

Reinder van Zandvoort

CP is een bureau gespecialiseerd in identiteit- en positioneringsvraagstukken. We werken voor uiteenlopende merken. Van maatschappelijke merken en zakelijke dienstverlening tot MKB en publieksmerken. CP is opgericht door Reinder van Zandvoort, sinds 2002 strateeg met als specialisatie identiteit, merk en positionering

Voor wie

Communicatie