Masterclass scenarioplanning

Masterclass

Page top visual
Aangesloten: Gratis Niet aangesloten: € 250,00 Incl. btw Rummerinkhof 2, Haren

Tijdens deze interactieve masterclass maak je kennis met scenarioplanning en ga je aan de slag met deze methode om verschillende toekomstscenario’s te formuleren voor jouw organisatie.

Inhoud

Met scenarioplanning worden de belangrijkste onzekerheden en hun mogelijke uitkomsten onderzocht. Het is daarmee een instrument voor het voeren van een strategische discussie in de organisatie. In de masterclass komen alle stappen van een scenariotraject aan de orde, inclusief kleine opdrachten.

De inlooptijd is van 09:15 - 09:30 uur.

Door wie

Karin Doornbos en Karin Lutterop van ZorgpleinNoord ondersteunen en begeleiden zorg- en welzijnsorganisaties bij SPP-vraagstukken, waaronder scenarioplanning, en verzorgen twee keer per jaar de masterclasses Inleiding SPP en Scenarioplanning.

Karin Lutterop

Karin Lutterop

Projectleider/Beleidsadviseur Arbeidsmarkt & Onderwijs

050-5757470 k.lutterop@zorgpleinnoord.nl LinkedIn

Kosten

Deze masterclass is gratis voor deelnemers als je werkgever bij ZorgpleinNoord is aangesloten. Voor deelnemers van niet aangesloten organisaties bedragen de kosten voor deelname € 250,00 per persoon excl. BTW.

Tot wanneer kan ik gratis annuleren?

In de bevestigingsmail van ZorgpleinNoord wordt de datum vermeld tot wanneer je gratis kunt annuleren. Houd deze datum goed in de gaten, want na genoemde datum worden er bij annuleringen kosten in rekening gebracht. Voor deelnemers van aangesloten organisaties geldt: Als je annuleert binnen 48 uur voorafgaand aan de masterclassdatum zijn wij genoodzaakt annuleringskosten in rekening te brengen. Wij hanteren daarbij het volgende tarief: € 25,00

Voor wie

HR/P&O, Beleid en organisatie