Management & Economie in Zorg en Welzijn

Informatiebijeenkomst

Page top visual
Aangesloten: Gratis Niet aangesloten: Gratis Rummerinkhof 2, Haren

Wil je meer kennis opdoen over management en economie in de Zorg- en Welzijnssector en concrete handvatten verkrijgen om jouw leiderschapsvaardigheden te verbeteren? Dan is het programma Management & Economie in Zorg en Welzijn iets voor jou!

Wil je meer kennis opdoen over management en economie in de zorg- en welzijnssector en concrete handvatten verkrijgen om jouw leiderschapsvaardigheden te verbeteren? Dan is het programma Management & Economie in Zorg en Welzijn iets voor jou! Het 7-daagse programma start op donderdag 31 oktober 2019.

Op 13 juni is er een informatiebijeenkomst. Tijdens deze middag maak je kennis met docenten en medestudenten en tijdens een mini-college krijgt je alvast een voorproefje van de inhoud van het programma.

Het programma Management & Economie in Zorg en Welzijn

Het Zorg- en Welzijnslandschap blijft in ontwikkeling. Uitdagingen als het betaalbaar houden van de zorg zetten instellingen steeds verder onder druk. Van managers en leidinggevenden in de sector wordt verwacht dat zij leiderschapsvaardigheden tonen en bovendien actuele kennis hebben van de economische en bedrijfskundige aspecten van de sector.

Dit programma is beschikbaar voor managers, leidinggevenden of professionals in de zorg- en welzijnssector die haar/zijn kennis op het gebied van bedrijfskundige en economische processen wil verbeteren en leiderschapsvaardigheden verder wil ontwikkelen.

Bekijk deze video's van eerdere edities

Management & Economie in Zorg en Welzijn | Uitreiking | 2017-2018

Management & Economie in Zorg en Welzijn | Uitreiking | 2017-2018

Executive Programma: Management & Economie in Zorg en Welzijn | UGBS

Het programma Management & Economie in Zorg en Welzijn gaat diep in op en biedt je kennis over de hierboven beschreven thema’s en uitdagingen. Vooraanstaande experts van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde en het UMCG, waaronder prof. dr. Kees Ahaus, prof. dr. Erik Heineman, prof. dr. Albert Boonstra en prof. dr. Erik Buskens, delen de nieuwste wetenschappelijke kennis.

Leer meer over onder andere

  • preventie,
  • price of life,
  • clinical governance,
  • leiderschap,
  • zorgmarketing en logistiek 

Vervolgens pas je deze kennis direct toe in je organisatie.

De sprekers

prof. dr. Kees Ahaus

prof. dr. Erik Buskens

prof. dr. Albert Boonstra

Voor wie

HR/P&O, Communicatie, Directie, Bestuur, Beleid en organisatie, Financieel

In samenwerking met:

University of Groningen Business School (UGBS)

University of Groningen Business School (UGBS)

De University of Groningen Business School (UGBS) ondersteunt werkenden in hun verdere professionele ontwikkeling. Daarbij gaat het zowel om persoonlijke groei als winst voor uw organisatie.