Lekker blijven werken

Training

Page top visual
Aangesloten: Gratis Niet aangesloten: Gratis Rummerinkhof 2, Haren

Wat is het mooi als je graag naar je werk gaat! Plezier in je werk hebben kent verschillende voordelen. Zo zorgt werkplezier ervoor dat je minder vatbaar bent voor werkdruk. En werk je met plezier? Dan ben je productiever en vaak ook gelukkiger in én met het werk dat je doet. Wil jij het plezier vergroten in je werk? Kom dan naar de workshop ‘Lekker blijven werken’.

Lekker blijven werken

Rummerinkhof 2, Haren

Fluitend naar je werk

We werken een groot deel van ons leven. Als jij regelmatig met tegenzin naar je werk gaat dan is het tijd om daar iets aan te doen. In deze workshops ontdek je wat je kunt doen om je werkplezier te behouden of te vergroten. Aan de hand van de zeven bronnen van arbeidsvreugde ga je in gesprek over jouw werksituatie.

Je gaat aan de slag met de vraag: hoe vergroot ik mijn eigen werkplezier? Daarnaast krijg je (minimaal) twee concrete acties waarmee je aan de slag gaat om het plezier in je werk te vergroten. Krijg nieuwe ideeën voor het vergroten van jouw werkplezier en ga (weer) fluitend naar je werk!

Voor wie

Werknemers in zorg en welzijn van aangesloten organisaties.

Door wie

De workshop ‘lekker blijven werken’ wordt gegeven door Jaap Wouda en Anneke Carras (loopbaanspecialisten van ZorgpleinNoord)

Anneke Carras

Anneke Carras

Loopbaanspecialist

050-5757470 a.carras@zorgpleinnoord.nl LinkedIn

Jaap Wouda

Jaap Wouda

Loopbaanspecialist

050-5757470 j.wouda@zorgpleinnoord.nl LinkedIn