Inspiratiesessie - Integraal beleid duurzame inzetbaarheid

Proeverij

Page top visual
Aangesloten: Gratis Niet aangesloten: € 125,00 Excl. btw Rummerinkhof 2, Haren

Is beleid gericht op duurzame inzetbaarheid voor jou ook een uitdaging? Waar begin je en wat zijn de randvoorwaarden? Wie worden erbij betrokken en hoe realiseer je draagvlak binnen de organisatie? Waar moet je op letten bij de invoering van het beleid en wie heeft welke rol?

Handvatten voor beleid

Duurzame inzetbaarheid is een samenspel van de gehele organisatie. Hoe je hier samen invulling aan kunt geven in de beleidsvoering staat beschreven in de Leidraad Duurzame inzetbaarheid met een stappenplan voor een integrale aanpak. Deze leidraad is ontwikkeld voor organisaties die aan de slag willen met duurzame inzetbaarheid.

Aan de hand van voorbeelden, ervaringen en (wetenschappelijke) motivatie gaan we met elkaar in gesprek over de leidraad. Hierbij is ook aandacht voor de verschillende fasen die horen bij ontwikkeling van beleid. De beschreven stappen in de leidraad kunnen helpen bij het opstarten van beleid duurzame inzetbaarheid, maar ook bij de verbetering van al bestaand inzetbaarheidsbeleid. Per fase van het beleidsproces gaan we in op wat belangrijk is voor succesvolle invoering en je dit in de praktijk kunt oppakken.

Kosten en aanmelden

De bijeenkomst is gratis voor bij ZorgpleinNoord aangesloten organisaties. Organisaties die niet bij ZorgpleinNoord zijn aangesloten, betalen € 125,00 (excl. btw)

Programma

  • Inloop met koffie/thee
  • Korte introductie Duurzame inzetbaarheid
  • Deel 1 Leidraad Duurzame inzetbaarheid
  • Pauze
  • Deel 2 Leidraad Duurzame inzetbaarheid
  • Afsluiting

Door wie

De inspiratiesessie over Integraal beleid duurzame inzetbaarheid wordt verzorgd door Wendy Koolhaas, Ida Buist en Karin Lutterop van ZorgpleinNoord.

Voor wie

HR/P&O, Directie, Bestuur