Inspiratiesessie - Activeer jouw medewerkers voor meer vitaliteit

Informatiebijeenkomst

Page top visual
Aangesloten: Gratis Niet aangesloten: Gratis

Tijdens deze lunchbijeenkomst beantwoorden we de vraag hoe je medewerkers motiveert om zelf actief aan de slag te gaan met hun vitaliteit en inzetbaarheid.

Lunchbijeenkomst vitale medewerkers

Op 19 september organiseert ZorgpleinNoord in samenwerking met Menzis en Colijn & Partners een lunchbijeenkomst waarin Menzis  praktische voorbeelden en inzichten met je deelt, gebaseerd op de ervaring van verschillende organisaties. We kijken ook waar je organisatie staat op dit vlak en welke stap je als eerste kunt zetten. Je gaat vol inspiratie, praktische handvatten en concrete acties weer naar huis.

Locatie
Van der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk
Borchsingel 53
9766 PP  Eelderwolde

Voor wie

Deze bijeenkomst is met name interessant voor managers P&O, HR adviseurs, preventiemedewerkers en financials.

Door wie

ZorgpleinNoord heeft, met ondersteuning van haar intermediair Colijn & Partners, een mantelovereenkomst met Menzis gesloten waar aangesloten instellingen aan kunnen deelnemen. Binnen deze mantel biedt Menzis voor zowel werkgevers als werknemers veel ondersteuning op het gebied van duurzame inzetbaarheid en zelfregie.

53cac0c8-fec5-54f8-8b27-58130abe1215      f6140d80-cff8-56b1-9fe4-28fdfd9ca142

Kosten, aanmelden en overige informatie

De inspiratiesessie is gratis. Bij aanmelding via de website ga je akkoord met de privacyverklaring en algemene voorwaarden waarin ook onze annuleringsvoorwaarden omschreven staan.

Je kunt je aanmelden via Colijn door onder- of bovenaan de pagina op Aanmelden te klikken.

Voor wie

HR/P&O, Beleid en organisatie, Financieel

In samenwerking met:

Colijn & Partners

Colijn & Partners

Op het gebied van duurzame inzetbaarheid speelt de zorgverzekering een steeds grotere rol, voor zowel de werkgever als de werknemer. Via ZorgpleinNoord kunnen aangesloten organisaties deelnemen aan de mantels voor collectieve zorgverzekeringen van Zilveren Kruis en Menzis. Met deze aantrekkelijke collectieve pakketten biedt u uw medewerkers de mogelijkheid om zich voordelig en uitgebreid te verzekeren.

Lees meer