Inloopspreekuur 'Doorlopend uitstroomonderzoek'

Informatiebijeenkomst

Page top visual
Aangesloten: Gratis Niet aangesloten: Gratis Rummerinkhof 2, Haren

Waarom verlaat iemand jouw organisatie? Waar gaat hij of zij heen? En vooral: wat kun jij doen om te voorkomen dat goede werknemers vertrekken? Krijg inzicht in de vertrekredenen van jouw personeel door mee te doen aan het groot doorlopend uitstroomonderzoek. Op dinsdag 11 juni organiseren we een inloopspreekuur waar jij terecht kunt met al je vragen over (deelname aan) het uitstroomonderzoek. Meld je aan!

Inhoud

In 2019 biedt ZorgpleinNoord jouw organisatie de mogelijkheid om deel te nemen aan een groot, doorlopend uitstroomonderzoek. Dit onderzoek geeft inzicht in welke medewerkers de organisatie verlaten, wat hun vertrekredenen zijn en waar ze heen gaan. De inhoud van het inloopspreekuur bepaal jij. Wat zou je graag willen weten? En wat is je misschien nog niet helemaal duidelijk? Uiteraard is alle informatie over het uitstroomonderzoek, zoals de vragenlijst en het proces ná aanmelding et cetera ook aanwezig.

Meld je snel aan voor het inloopspreekuur op dinsdag 11 juni, want er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar om tegen het kortingstarief van € 600,- (excl. btw) aan het doorlopend uitstroomonderzoek deel te nemen.

Waar en wanneer

Het tweede inloopspreekuur organiseren we op dinsdag 11 juni op ons ZorgpleinNoord kantoor in Haren. Lukt het niet om op dinsdag 11 juni langs te komen? Op de volgende momenten kun je ook bij ons terecht met vragen en/of opmerkingen:

Door wie

Karin Doornbos is onderzoeker bij ZorgpleinNoord en beantwoordt op dinsdag 4 juni al je vragen over jouw (mogelijke) deelname aan het doorlopend uitstroomonderzoek. Heb je voor die tijd al vragen? Karin helpt je graag verder. Neem contact op:

Voor wie

HR/P&O, Beleid en organisatie