Gebruikersbijeenkomst Wervingspakket

Informatiebijeenkomst

Page top visual
Aangesloten: Gratis Niet aangesloten: Gratis Rummerinkhof 2, Haren

Met een groeiend aantal openstaande vacatures is het inzetten van het juiste wervingskanaal van groot belang voor jouw organisatie. ZorgpleinNoord is met een websitebezoek van 1.500.000 bezoekers per jaar dé vacaturewebsite voor vacatures in Zorg en Welzijn in Noord-Nederland.

Voor het plaatsen van vacatures maak je gebruik van onze Werving en Selectie applicatie. Omdat wij onze dienverlening verder optimaliseren, nodigen wij jou bij deze graag uit voor een van de W&S applicatie gebruikersbijeenkomsten in het voorjaar van 2019.

Programma

Tijdens de bijeenkomst gaan we in op de huidige stand van zaken van de applicatie en geven we daarnaast een overzicht van ontwikkelingen voor 2019. We delen tips en tricks en je ontvangt een update van de handleiding. Daarnaast is er gelegenheid om kennis/informatie uit te wisselen en andere gebruikers te ontmoeten.

Voor wie

Deze gebruikersbijeenkomst is bedoeld voor medewerkers die vacatures plaatsen in het Wervingspakket van ZorgpleinNoord. Je kunt je aanmelden voor woensdag 23 januari 2019 of dinsdag 16 april 2019.

Voor wie

HR/P&O, Beleid en organisatie