Expertmeeting Zorgtechnologie

Informatiebijeenkomst

Page top visual
Aangesloten: Gratis Niet aangesloten: Gratis Gotenburgweg 40, Groningen

Steeds meer aandacht in zorg en welzijn gaat uit naar zorgtechnologie en e-health: het gebruik van technologie ter ondersteuning of verbetering van de gezondheid en de gezondheidszorg. In deze Expertmeeting Zorgtechnologie, die wordt gecombineerd met een bedrijfsbezoek aan Ambulancezorg Groningen, staan het onderling kennis uitwisselen en het bevorderen van de samenwerking centraal.

Steeds meer organisaties in zorg en welzijn passen e-health en zorgtechnologie toe. Deze ontwikkeling staat centraal in de Expertmeeting Zorgtechnologie. Dit netwerk is bedoeld voor professionals die zich bezighouden met het implementeren van e-health en zorgtechnologie binnen zorg- en welzijnsorganisaties én onderwijs.

Inhoud netwerkbijeenkomst Expertmeeting Zorgtechnologie

Je krijgt de mogelijkheid deel te nemen aan een bedrijfsbezoek aan Ambulancezorg Groningen. Je krijgt een inkijkje in de zorgtechnologie in de ambulancezorg en enkele innovatieve projecten waarin VR en AR een rol spelen. Vervolgens ga je aan de slag met de verbinding met je eigen organisatie. Gastheer is Bram Oosting, beleidsadviseur bij Ambulancezorg Groningen en lid van het netwerk.

Programma

  • Inloop Expertmeeting Zorgtechnologie
  • Presentaties + rondleiding
  • Netwerkborrel

Locatie Expertmeeting Zorgtechnologie

Ambulancezorg Groningen
Gotenburgweg 40
9723 TM  Groningen

Doel van de bijeenkomst

Onderling kennis uitwisselen en samenwerking bevorderen staan centraal. Het is een netwerk 'voor en door' professionals. Door inzicht te krijgen hoe de ambulancezorg invulling geeft aan e-health en zorgtechnologie kun je wellicht aansluiten en/of word je op nieuwe ideeën gebracht voor je eigen context.

Door wie

ZorgpleinNoord organiseert deze bijeenkomst in samenwerking met haar partners ZorgThuis van NoorderPoort en het Practoraat Zorg & (Sensor)technologie van het Drenthe College.

Kosten, aanmelden en overige informatie

De bijeenkomst is voor zowel aangesloten organisaties als niet aangesloten organisaties gratis. Er is plek voor maximaal 40 deelnemers.

Voor wie

Directie, Bestuur, Beleid en organisatie