Efficiënt huisstijldocumenten creëren en beheren

Proeverij

Page top visual
Rummerinkhof 2, Haren

Tijdens de proeverij leer je hoe je met behulp van BrandSpot, een software platform, online documenten kunt creëren die voldoen aan de huisstijl en hoe je een efficiënt proces kunt inrichten waardoor je veel tijd bespaart.

Nederlandse zorg- en welzijnsinstellingen opereren in een dynamische wereld met vele cliënten, direct betrokkenen, instellingen en andere doelgroepen. Dit maakt voorlichting en communicatie complex. Bij thuiszorg, jeugdzorg, ouderzorg, gehandicaptenzorg, ziekenhuizen en vele andere zorginstellingen is de werkdruk hoog. Ook de vaak kleine communicatieteams worstelen met de schaarse tijd om de vele doelgroepen te bedienen met informatiematerialen via de vele kanalen die tegenwoordig voorhanden zijn, zoals patiëntenfolders, informatiebrochures, menukaarten, posters & flyers, nieuwsbrieven, zorgkrant en vele andere uitingen. BrandSpot, een software platform, faciliteert zorginstellingen met het beheren en creëren van online voorlichtingsmaterialen, met een geïntegreerd bestelsysteem voor externe leveranciers.

Tijdens de proeverij leer je hoe je online documenten kunt creëren die voldoen aan de huisstijl en hoe je een efficiënt proces kunt inrichten waardoor je veel tijd bespaart. We geven voorbeelden en tonen een demo van klanten in de zorg zoals thuiszorgorganisaties en ziekenhuizen die de oplossing al met succes gebruiken. De proeverij  wordt gegeven door Cyril Reijnen van Cordeo. Cordeo heeft meer dan 18 jaar ervaring in brand portals en is actief in vele sectoren.

Voor wie

Communicatie, Directie, Bestuur, Beleid en organisatie

In samenwerking met:

Cordeo

Cordeo

Aan alle leden van ZorgpleinNoord, biedt Cordeo BrandSpot aan met speciale voorwaarden en ledenkorting, zodat zorg- en welzijnsinstellingen kunnen profiteren van de vele voordelen van Brandspot. Met BrandSpot krijgt je grip op communicatieprocessen.

Lees meer