Effectief inschrijven op een Aanbesteding

Training

Page top visual
Aangesloten: € 575,00 Incl. btw Niet aangesloten: € 650,00 Excl. btw Rummerinkhof 2, Haren

Leer in deze driedaagse training hoe je een Aanbestedingskader goed 'leest' en waar je vooral mee kunt scoren.

Effectief inschrijven op een Aanbesteding (dag 1)

Rummerinkhof 2, Haren

Aanbestedingen in vogelvlucht en in de gaten krijgen waar jij je organisatie kunt PROFILEREN, dus: hoe en waar laat je zien wat je WAARD bent?

Effectief inschrijven op een Aanbesteding (dag 2)

Rummerinkhof 2, Haren

Hoe ga je effectief door de stapel documenten van de Aanbestedingen en hoe schakel je daar je collega’s slim bij in?

Effectief inschrijven op een Aanbesteding (dag 3)

Rummerinkhof 2, Haren

Wat zijn dé vaardigheden bij een Aanbesteding waar je gemak van hebt? Dan moet je denken aan: Vraaggericht Schrijven, Presenteren en het-in-beeld-komen-bij nieuwe partners? Kortom: Aantrekkelijk en praktisch communiceren en professioneel flirten!

Goed inschrijven is te leren

Wie op een aanbesteding wil inschrijven, krijgt allereerst te maken met de VRAAG van de gemeente. Bij zorginkoop geldt de wet van 'Vraag en Aanbod' en verder de juridische procedure, de voetangels en klemmen, daar omheen. Goed inschrijven zou teamwork van collega's moeten zijn, maar is in de praktijk vaak nog het (nacht)werk van een klein groepje doorzetters. Een te kwetsbare situatie terwijl er direct zorg voor cliënten en werkgelegenheid mee verbonden is. Goed inschrijven is te leren.

Het doel van de training

Na afloop van de training weet jij hoe je een Aanbestedingskader goed 'leest' en waar je vooral mee kunt scoren (waar de kánsen zitten). Ook krijgt je handigheid in de planning en beschik je over praktische tips.

Deelnemers aan deze training in het voorjaar 2018 zeggen dit over de training:

  • 'Deze trainingen brengen veel kennis en inzicht. Aanbesteden is nieuw terrein voor mij en zie voordelen die het kan brengen voor de organisatie en ook werkers.'
  • 'De training heeft mij opgeleverd dat ik kennis heb over het proces, wat belangrijk is en dat ik er mensen voor nodig heb.'
  • 'Voor mij zijn het waardevolle bijeenkomsten geweest. Van de zijlijn wist ik wat een aanbesteding was en heb ik de spanning/stress eromheen meegemaakt. Door de bijeenkomsten weet ik nu beter wat het traject inhoudt en heb ik er zin in om mee te gaan doen aan een aanbesteding!'


Het eindoordeel was een 9,2 uit met deze toelichting:

  • Een zinvolle investering die betere kansen in de toekomst biedt!
  • In vogelvlucht door de 'do's en dont's' bij aanbestedingen in het sociaal domein.
  • Perfecte training om voor Zorg en Welzijn in een compacte training van drie dagdelen kennis te krijgen van de basics van aanbesteden!
  • Een must voor elk kaderlid.
  • Wat Intercoaches aangeeft wat van belang is bij aanbesteden, wordt door de trainers voorgeleefd. Duidelijk, correct, ingaan op de vraag.

Overige informatie

Het is aan te raden om met 2 of 3 medewerkers van je organisatie deel te nemen aan deze training. Het lesmateriaal komt digitaal beschikbaar voor de deelnemers. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Harryette van den Broek 050 57 57 470

Voor inhoudelijke vragen over de training kun je contact opnemen met Intercoaches, Alice Hilbers (06-51513306).

In samenwerking met:

Intercoaches

Intercoaches

Een actief team dat steeds de juiste gelegenheidscoalitie vormt voor zijn trainingen of ondersteuning bij een inschrijving. Alle trainers en aanbestedingsspecialisten van Intercoaches kennen beide kanten van de Zorginkoop uit de PRAKTIJK. Daardoor kun je rekenen op een praktische en effectieve aanpak. Alle voorbeelden zijn als document ook in Word beschikbaar. Je geeft dus de opgedane kennis makkelijk door in de organisatie.

Voor wie

HR/P&O, Directie, Bestuur, Beleid en organisatie, Financieel