Bijeenkomst voor communicatienetwerk op 2 april 2019

Training

Page top visual
Rummerinkhof 2, Haren

In het Communicatienetwerk Noord-Nederland staan allerlei thema’s op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie centraal. Communicatiespecialisten van zorg- en welzijnsorganisaties en gemeenten in Friesland, Groningen en Drenthe kunnen zich bij het Communicatienetwerk aansluiten en vervolgens deelnemen aan bijvoorbeeld deze interessante bijeenkomst.

Netwerkbijeenkomst communicatienetwerk 2 april 2019

Rummerinkhof 2, Haren

Vind je nieuwe collega’s met storytelling!

Jij hebt aardig wat vacatures. En er zijn maar weinig geschikte kandidaten te vinden. Hoe kun je op een aantrekkelijke manier, structureel communiceren naar de arbeidsmarkt? Zet storytelling in. Zo kun jij nieuwe collega’s werven en verbinden en ze overtuigen om bij jou te komen werken. ‘Be aware’: alles draait om ‘het verhaal’ waar mensen in kunnen geloven en waar ze graag in voor willen komen.

Na deze bijeenkomst kan je storytelling concreet in de praktijk toepassen en een ‘employer brand story’ ontwikkelen. Je hebt als organisatie zoveel talent in je organisatie rondlopen. Zij zijn de ambassadeurs van jouw organisatie!

Deze bijeenkomst wordt verzorgd door Inge Beckers, docent bij de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. Deze netwerkbijeenkomst is gratis voor leden van het netwerk.

Ben je lid van het communicatienetwerk? Meld je dan aan voor deze bijeenkomst via de knop "Aanmelden". Ben je nog geen lid van het communicatienetwerk, klik hier voor meer informatie en contact

Mede mogelijk gemaakt door:

Academie voor arbeidsmarktcommunicatie

Academie voor arbeidsmarktcommunicatie

Inge Beckers is adviseur HR-communicatie en medewerker-engagement. Het is haar passie om organisaties te laten ervaren dat zij met de inzet van interactieve communicatie het hebben, houden of creëren van goede relaties met (toekomstige) medewerkers positief kunnen beïnvloeden.

Voor wie

Communicatie