Btw-aspecten in- en uitleen van personeel in de zorgsector

Masterclass

Page top visual
Aangesloten: € 375,00 Vrijgesteld van btw Niet aangesloten: € 470,00 Excl. btw Rummerinkhof 2, Haren

Na deze interactieve masterclass weet je de laatste stand van zaken over de btw-aspecten bij het in- en uitlenen van personeel in de zorg- en welzijnssector. Tijdens de masterclass leer je hoe je de btw-wetgeving moet interpreteren en daarbij aangeven welke aspecten bij uitleen of een opdracht van belang zijn. Hierbij bestaat veel ruimte om casuïstiek van de deelnemers te behandelen. Twijfel je of een huidige uitleen of opdracht wel vrijgesteld is van btw? Geef de casus dan zo gedetailleerd mogelijk door en we zullen deze vervolgens tijdens de cursus gezamenlijk bespreken.

Wat kun je verwachten?

•    Een korte introductie in de basis van de btw;
•    Toelichting op de relevante btw-zorgvrijstellingen (gericht op de organisatie van de deelnemers);
•    Bespreking van de verschillende vormen van de (btw-vrijstelde) ter beschikking stelling van personeel;
•    Bespreking van casusposities;
•    Brainstormsessie.

Door wie?

Eduard Flinterman en Remko Hagedoorn zullen de masterclass verzorgen. Zij zijn als btw-specialist werkzaam bij PwC en richten zich in hun dagelijkse advisering op de publieke sector en meer specifiek op de zorgmarkt. 
 

Casuïstiek

Twijfel je of een huidige uitleen of opdracht wel vrijgesteld is van btw? Geef de casus dan zo gedetailleerd mogelijk door via Dette Schouten (d.schouten@zorgpleinnoord.nl) en we zullen deze vervolgens tijdens de cursus gezamenlijk bespreken.

Voor wie

HR/P&O, Directie, Financieel