Factsheet regionaal contactpunt

Periode december 2018 tot september 2019

2 minuten
Page top visual

Ter ondersteuning van de publiekscampagne Ik Zorg zijn er eind 2018 in de regio`s contactpunten gevormd. Het regionaal contactpunt fungeert als aanspreekpunt voor hen die geïnteresseerd zijn in het werken in zorg en welzijn (starters, zij-instromers en herintreders). De nieuwe instroom in de sector die dit contactpunt oplevert, wil ZorgpleinNoord een kwalitatief goede aansluiting bieden op de regionale arbeidsmarkt. Daarom sluit het regionaal contactpunt, daar waar mogelijk, actief aan bij bestaande activiteiten binnen de RAAT-actielijnen, de Sterk in je Werk campagne, de afdeling Loopbaan & Advies van ZorgpleinNoord en de initiatieven van zorg- en welzijnsinstellingen en andere partners van ZorgpleinNoord.

Contact met potentiële zorg- en welzijnsmedewerkers

Inmiddels is er door de coördinatoren persoonlijk contact geweest met meer dan 1000 mensen die interesse hebben in een baan in zorg en welzijn. Geïnteresseerden kunnen op verschillende wijze contact opnemen met het regionaal contactpunt: Inloopspreekuur op diverse locaties, banenbeurzen, telefonisch, etc. De coördinatoren hebben inmiddels op 22 banenbeurzen gestaan. 

De branches waarin de kandidaten willen gaan werken

Heb je vragen over de factsheet van het regionaal contactpunt?

Heb je vragen naar aanleiding van deze factsheet? Ben je op zoek naar zij-instromers? Of wil je een vacature delen met geïnteresseerde kandidaten? Neem dan contact op met de coördinator van het regionaal contactpunt van ZorgpleinNoord:

Aart Venema

Aart Venema

Coördinator regionaal contactpunt

050-5757470 a.venema@zorgpleinnoord.nl LinkedIn