Werving en selectie

De grootste vacaturebank in Noord-Nederland

Page top visual

Heb je regelmatig vacatures die je onder de aandacht wilt brengen? Op onze website voor werkzoekenden in zorg en welzijn komen maandelijks meer dan 50.000 bezoekers. En onze digitale vacaturekrant heeft meer dan 20.000 abonnees. Grote kans dat er een match plaatsvindt!

Inloggen op het wervingspakket

Als je al over een inlogaccount beschikt voor het wervingspakket dan kun je inloggen en een vacature plaatsen. Inloggen doe je door middel van een gebruikersnaam (geen e-mailadres) en het bijbehorende wachtwoord.

Lite-versie

Iedere aangesloten organisatie beschikt over een Lite-account van het werving- en selectiepakket. Met de Lite-versie kunnen organisaties vacatures plaatsen op de vacaturesite van ZorgpleinNoord. Dit kost € 8,15 per dag per vacature; niet aangesloten organisaties betalen € 81,50 per dag per vacature. We plaatsen jouw vacature automatisch door in onze digitale vacaturekrant die wekelijks naar 20.000 abonnees wordt verzonden.

Pro-versie

De Pro-versie is een uitgebreide werving- en selectieapplicatie, speciaal ontwikkeld voor zorg en welzijn. Hiermee kun je het werving- en selectieproces sterk vereenvoudigen. Met de applicatie kun je niet alleen vacatures plaatsen op de vacaturesite van ZorgpleinNoord, maar tegelijkertijd ook op je eigen website en intranet.

Kandidaten solliciteren online en alle sollicitaties vind je terug in een dashboard, waar je ook het administratieve werving- en selectieproces afhandelt. Dat werkt gemakkelijker én efficiënter.

Wil je met de Pro-versie werken?  Aangesloten organisaties brengen wij éénmalig € 1.500,- in rekening voor de implementatie.

Handleiding en ondersteuning

We hebben een uitgebreide handleiding gemaakt die je helpt bij het plaatsen van vacatures en het beheren van de instellingen. Ook geven we regelmatig workshops. Wil je de handleiding ontvangen? Hiervoor kun je contact opnemen met ons secretariaat door een mail te sturen naar info@zorgpleinnoord.nl .

Ondersteuning nodig? Onze helpdesk staat voor je klaar, bel 050 - 57 57 470.

Contact

Wil je net als al onze aangesloten organisaties korting op het plaatsen van vacatures of wil je nog meer gemak en gebruikmaken van onze werving- en selectieapplicatie? Neem voor aanmelding of meer informatie contact op met: