Loopbaanadvies

Page top visual

Onze loopbaanspecialisten ondersteunen organisaties op het gebied van loopbaanadvies en mobiliteit. Wil je investeren in duurzame inzetbaarheid en loopbaanoriëntatie als instrument inzetten? Heb je medewerkers die vanwege een reorganisatie of ziekte een andere werkplek nodig hebben? Dan ben je bij ZorgpleinNoord op de juiste plek.

Specialist

ZorgpleinNoord is specialist op het gebied van zorg en welzijn; we kennen de sector door en door en komen regelmatig bij de aangesloten organisaties. We weten daardoor precies met welke dilemma’s en vraagstukken jij te maken hebt.

Onze loopbaanspecialisten adviseren en ondersteunen je bij het maken van keuzes en bieden trainingen, loopbaanadvies en re-integratietrajecten op maat. Bij het zoeken naar een werkervaringsplek of baan zetten we graag ons netwerk (bij ZorgpleinNoord zijn 280 zorg- en welzijnsorganisaties aangesloten) voor je in.

Ook organiseren we voor HR-professionals, mobiliteitsadviseurs en recruiters netwerkbijeenkomsten op het gebied van mobiliteit.

Begeleiding op maat

We starten onze trajecten met een uitgebreide intake. We maken helder wat precies de vraag is en vervolgens maken we een plan van aanpak, doen we een inschatting van de duur van het traject en ontvang je een offerte. We werken zonder winstoogmerk en dat betekent dat we voor aangesloten organisaties de kostprijs doorberekenen voor onze diensten en geen btw in rekening brengen.

Waarom kiezen voor ZorgpleinNoord?

  • Bij ons werken alleen ervaren specialisten.

  • Onze loopbaanspecialisten zijn Noloc gecertificeerd.

  • We bieden maatwerk en werken met de beste instrumenten (bijvoorbeeld LDC-testen en Discover-analyses).

  • We hebben korte lijnen met de werkgever.

  • We helpen de medewerker om inzicht te krijgen in zijn eigen talenten en kwaliteiten.

  • We weten de medewerker te motiveren om actief aan de slag te gaan met zijn of haar loopbaan.

  • We hebben een groot netwerk dat we inzetten bij het vinden van een baan of ervaringsplek.

In 2018 hebben we tientallen loopbaanadviestrajecten en honderden Sterk in je Werk-trajecten succesvol doorlopen. In ons jaarverslag over 2018 vertellen we je er meer over.

f212df1f-f6e0-57a1-a041-ad48366f27dc

Vragen of meer informatie?

Wil je een situatie voor advies voorleggen aan onze loopbaanspecialisten? Of wil je een aanbod op maat voor een medewerker of team? Neem dan vrijblijvend contact op met:

Karen Huitsing

Karen Huitsing

Teamleider Loopbaan & advies / Coördinator Mobiliteitscentrum

050-5757470 k.huitsing@zorgpleinnoord.nl LinkedIn

Team

Anneke Carras

Anneke Carras

Loopbaanspecialist
Annette Hopman

Annette Hopman

Loopbaanspecialist
Jaap Wouda

Jaap Wouda

Loopbaanspecialist