Bijeenkomsten Duurzame inzetbaarheid

Page top visual

Regelmatig organiseren we bijeenkomsten waarin een onderwerp rondom het thema duurzame inzetbaarheid centraal staat. Lees op deze pagina meer over de verschillende soorten bijeenkomsten.

Inspiratiesessies

Tijdens de inspiratiesessies over duurzame inzetbaarheid delen gerenommeerde en boeiende sprekers hun kennis en ideeën over gerelateerde thema’s. Het doel? Deelnemers doen nieuwe inspiratie op, maken kennis met vernieuwende aanpakken en methodieken om daarmee zelf aan de slag te gaan in hun organisatie.

Masterclass Duurzame Inzetbaarheid

We verzorgen een driedaagse Masterclass Duurzame Inzetbaarheid. Elke bijeenkomst staat in het teken van een ander thema binnen duurzame inzetbaarheid. Je kunt elke bijeenkomst los volgen of kiezen voor de hele reeks.  Kies je voor de hele reeks, dan maak je direct en concreet stappen in de ontwikkeling van beleid voor jouw organisaties.

Dag 1: Inzicht in de productiviteitsverspilling met behulp van de KobaDi-tool

Dag 2: Aan de slag met de ontwikkeling van ene plan van aanpak en inrichting van een organisatietraject

Dag 3: Intervisie en rol van leidinggevende, interventies en goede voorbeelden.

Trainingen

We bieden diverse praktische trainingen aan voor bijvoorbeeld hr-professionals, ergocoaches en medewerkers.

Ergocoachtraining

In deze training staat het in praktische zin aanleren van vaardigheden centraal. Kernbegrippen hierbij zijn: initiëren van beleid, uitvoeren van observaties van werksituaties, vastleggen van gedrag van de medewerkers, ergonomische omstandigheden en hulpmiddelen en het borgen van veranderingen.

Workshops

Voor medewerkers van aangesloten organisaties die aan de slag gaan met hun loopbaanontwikkeling bieden we workshops aan op het gebied van loopbaanontwikkeling, duurzame inzetbaarheid en gezonde leefstijl. De loopbaancoaches van ZorgpleinNoord verzorgen deze workshops.

Meer informatie over Duurzame inzetbaarheid

Op onze website vind je veel informatie over duurzame inzetbaarheid. Mocht je vragen hebben, meer informatie willen of zelf wellicht goede tips hebben. Neem dan contact op met:

Wendy Koolhaas

Wendy Koolhaas

Teamleider/Expert Arbeidsmarkt en Onderwijs

050-5757470 w.koolhaas@zorgpleinnoord.nl LinkedIn